Γ’ Εθνική: «Λευκή» ισοπαλία η Δόξα με τον Φωστήρα

Κυριακή, 4 Δεκέμβριος 2016 23:05
Φωτο: alex*f sport images

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

FotisAlex

Η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βρήκε την ομάδα της Δόξας να δίνει και πάλι εντός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα του ιστορικού Φωστήρα. Μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Μεγαλόπολης με εξαιρετική ψυχολογία και αγωνιστική κατάσταση, καλούνταν να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Εκ του αποτελέσματος η ομάδα της Δόξας έδειξε τη «μαχητικότητά» της στην αναμέτρηση, την αποτελεσματικότητα της στην άμυνα και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει, απέσπασε μια πολύτιμη «λευκή» ισοπαλία με 0-0.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι και αυτή η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες με βροχή σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Για τη Δόξα μία από τις πολύ καλές στιγμές στο α’ ημίχρονο χάθηκε με τον Παναγιωτίδη που καθυστέρησε να τελειώσει ιδανικά τη φάση απέναντι στον Μπαλασάκη.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε «ενός λεπτού σιγή» στην μνήμη των θυμάτων της ομάδας της Σαπεκοένσε στην αεροπορική τραγωδία που έγινε στην Κολομβία.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Πύλου.

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχερός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Κουτσαναστάσης (Μεσσηνίας).

ΒΟΗΘΟΙ: Σοφία Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), Μάριος Καρβούνης (Μεσσηνίας).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νικόλαος Σπυράκης (Λακωνίας).

ΤΕΡΜΑΤΑ: –

ΔΟΚΑΡΙΑ: –

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Βασίλης Κούβαλης): Μακρυωνιτης, Γ.Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος (68′ Πρίκας), Κατσαρός (90′ Γκ. Πέπα), Παναγιωτίδης (84′ Κ. Ασημακόπουλος), Ν.Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Μπαλασάκης, Κοπελάς, Δημακάκος, Παραράς, Μεντής, Κοτίτσας, Ταχματζίδης (85′ Βλάχος), Καλημέρης, Κοσμίδης (70′ Κουτσούμπας), Σκάρος, Ντάφλας (62′ Λέσι).