«Απαιτείται μείωση της φορολογίας», δήλωσε σε συνέντευξή του στην Δ.Ρ.Τ. 91,5 ο Α. Λυκουρέντζος

Την ανάγκη να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές, γιατί στραγγαλίζουν την πραγματική οικονομία, επεσήμανε σε συνέντευξη του στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος.

 
Ο πρώην  υπουργός δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στο κόμμα του, λέγοντας ότι παρατηρείται αδράνεια στη λειτουργία των κομματικών οργάνων και αναρωτήθηκε από πότε έχει να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα και να μιλήσουν οι βουλευτές.
 
Επιπλέον, επανέλαβε αυτό που και στην Βουλή είχε επισημάνει την περασμένη Πέμπτη, ότι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δεν μπορεί να πηγαίνει στο χωριό του και να ρίχνει τα βάρη στους βουλευτές που ψηφίζουν τα μέτρα κι εν προκειμένω τον ΕΝΦΙΑ και τον κάλεσε, αν διαφωνεί, να προχωρήσει στις αλλαγές που κρίνει σκόπιμο.
 
Παράλληλα, ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι προχώρησαν οι διαδικασίες και υπογράφηκε η υπουργική απόφαση για χρήση του στρατιωτικού αεροδρομίου Τρίπολης και για πολιτικές πτήσεις τσάρτερ.  
 
Ο κ. Λυκουρέντζος υπογράμμισε ότι  είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και τόνισε την ανάγκη ενός ισχυρού ψηφοδελτίου στο νομό, ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι περίεργες συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές.
 
Αναλυτικά ακούστε όλη την συνέντευξη του πρώην υπουργού και βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέντζου ακολούθως. 
 
Α ΜΕΡΟΣ



Β ΜΕΡΟΣ

Προηγούμενο άρθρο«Περιμένουμε ενημέρωση για την τηλεθέρμανση, τα σκουπίδια και τη συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης»
Επόμενο άρθροΜπήκε η υπογραφή για τη μετατροπή του αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό (ph)