Οργή στους κυνηγούς της Αρκαδίας για τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης (vid)

Το κυνήγι είναι νόμιμη και θεσμοθετημένη δρασστηριότητα- Είμαστε σε εγρήγορση και είμαστε πολλοί

Ιδιαίτερα οργισμένος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης σχετικά με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για το κυνήγι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στις προθέσεις του Υπουργού είναι να μειωθεί ο χρόνος του κυνηγιού, να μειωθούν οι επιτρεπόμενοι χώροι, να καταργηθούν οι κυνηγετικοί σύλλογοι και η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και να υπάρχει συνεργασία με τους φιλοζωικούς συλλόγους για ό,τι αφορά στο κυνήγι.



Ο κ. Ρουμελιώτης μιλώντας στους κυνηγούς στη διάρκεια του αποκριάτικου χορού του Συλλόγου της Τρίπολης έστειλε μήνυμα στην Κυβέρνηση πως οι κυνηγοί δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια και θα παλέψουν να μην θιγεί το κυνήγι που προσφέρει πάρα πολλά τόσο στην ελληνική οικονομία όσο και στην φύση.

“Είμαστε ενωμένοι, δυνατοί, οι κυνηγοί δεν ανήκουμε σε κανένα πολιτικό τόξο, χρώμα, κόμμα, για εμάς το χρώμα είναι της φύσης και του ουρανού” ανέφερε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας και Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου της Τρίπολης για να συνεχίσει “καλοί οι τσαμπουκάδες και τα νταλαβέρια της Κυβέρνησης στην Ευρώπη και μακάρι να μας βγουν σε καλό, το θέλουμε όλοι αυτό για να σταματήσει η ταλαιπωρία του κόσμου αλλά δεν γίνεται να μας θεωρεί η Κυβέρνηση πολίτες γ’ κατηγορίας και να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς”.

Απευθυνόμενους στους κυνηγούς και καλώντας τους να είναι σε εγρήγορση είπε: “Να θυμάστε το κυνήγι θα περάσει δύσκολες στιγμές αλλά εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας”.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Ρουμελιώτης.

Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθροΤην Τετάρτη επιλέγει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολη το Συμπαραστάτη του Δημότη
Επόμενο άρθροΜεϊδάνης στη «Μικτή Ζώνη» της ΔΡΤ 91,5: «Δουλεύουμε δημιουργικά για τα επόμενα χρόνια»