Κάτοικοι: Θέλουμε λύση- Παυλής: Το πρόβλημα με τα σκουπίδια είναι ο χώρος (vid,ph)

Γιατρός Γιάννης Δαύρος στο Δικαστήριο όπου κατατέθηκε η μήνυση των πολιτών: Υπάρχουν επιδημίες στην πόλη. Τα σκουπίδια πρέπει να φύγουν άμεσα

Συνάντηση με το Δήμαρχο της Τρίπολης Δημήτρη Παυλή είχαν εκπρόσωποι των κατοίκων της Τρίπολης που χθες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πετρινού για να διαμαρτυρηθούν για τα σκουπίδια. Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των κατοίκων έδωσαν το ψήφισμά τους στο Δήμαρχο (παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Τότσης και ο Πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Κακλαμάνος) και ζήτησαν να υπάρξει λύση “ΤΩΡΑ”, γιατί η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι μεγάλος.



Ο Δήμαρχος τους εξήγησε τη διαδικασία που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα και τόνισε πως δεν έχουν κωλυσιεργήσει ούτε μία μέρα, αλλά βρίσκουν διάφορα εμπόδια όπως τη γραφειοκρατία και κυρίως τις αντιδράσεις του κόσμου, όπου προτείνεται να πάνε τα απορρίμματα προσωρινά μέχρι να γίνει η οριστική διαχείριση από το Δήμο στην περιοχή του Μεγαβουνίου.

“Το πρόβλημα είναι ο χώρος” δήλωσε ο κ. Παυλής και δικαιολόγησε τους κατοίκους για τις αντιδράσεις τους ενώ στο αίτημά τους να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη τους ανέφερε πως κάθε μέρα συναντιούνται…

Οι κάτοικοι δεν φάνηκαν να πείθονται και μάλιστα ένας εξ αυτών είπε στο Δήμαρχο πως “αν δεν μπορείτε αφήστε την καρέκλα”.

Μετά από αρκετή ώρα που κράτησε η συνάντηση οι κάτοικοι αποχώρησαν λέγοντας “ελπίζουμε σε λύση”.

Να αναφέρουμε δε πως υποβλήθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και στο χώρο του Δικαστηρίου είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί από τους κατοίκους που συμμετείχαν χθες στη διαμαρτυρία. Ο γιατρός κ. Δαύρος που μίλησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης περιγράφοντας την όλη κατάσταση έκανε λόγο για επιδημίες  που έχουν ήδη ενσκήψει στην πόλη.

Δείτε στο πρώτο βίντεο το σύνολο της συζήτησης που έγινε στο Δημαρχείο Τρίπολης και στο δεύτερο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Δαύρου.

 

Προηγούμενο άρθροΜαθητές Τρίπολης: Εφόσον δεν βρίσκετε λύση με τα σκουπίδια, θα μας βρείτε μπροστά σας
Επόμενο άρθροΣύσκεψη φορέων και πολιτών για πάνδημο συλλαλητήριο για τα σκουπίδια