Εφαρμογή για κινητά από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αρκαδίας (vid)

Θωμάκος- Μπουντρούκας: Το Πανεπιστήμιο θέλει την ποικιλότροπη στήριξη της τοπικής κοινωνίας με κάθε τρόπο- Η σχέση είναι αμφίδρομη

Μία νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα προς χρήση από τους φοιτητές, που θέλουν να βρουν ποια και πού είναι τα καταστήματα της Τρίπολης στα οποία μπορούν να έχουν εκπτώσεις και προσφορές, παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 3 Μαρτίου από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα και τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Δημήτρη Θωμάκο. Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην Τρίπολη.



Τόσο ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μίλησαν για μία εφαρμογή που έχει σκοπό να εξυπηρετήσει τους φοιτητές αλλά και τις επιχειρήσεις, αφού η σχέση είναι αμφίδρομη και υλοποιείται στο πλαίσιο της στήριξης του Πανεπιστημίου από την τοπική κοινωνία αλλά και το αντίστροφο.

Η εφαρμογή αυτή, στην οποία μέχρι τώρα συμμετέχουν 200 επιχειρήσεις, έρχεται μετά τον φοιτητικό οδηγό που είχε εκδώσει το Επιμελητήριο και οι εμπνευστές ελπίζουν πως θα βοηθήσει αρκετά. Και βέβαια θα υπάρξει και συνέχεια, ενώ ήδη από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Επιμελητήριο διεξάγεται διαγωνισμός με θέμα τον τουρισμό στην ορεινή Αρκαδία.

Στη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε πολλές φορές από τον κ. Θωμάκο αλλά και από τον κ. Μπουντρούκα η ανάγκη στήριξης και οικονομικά (χορηγίες) του Πανεπιστημίου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κακή κατάσταση του δρόμου πρόσβασης.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Θωμάκο και τον κ. Μπουντρούκα.

Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθρο2η Συνδιάσκεψη PES Greece Activists 06 – 08 Μαρτίου στο Ναύπλιο
Επόμενο άρθρο3ωρη στάση εργασίας από το ν.τ. ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας την Παρασκευή για τα σκουπίδια