Εφ’όλης της ύλης συνέντευξη Παυλή για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των σκουπιδιών (vid)

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων της Τρίπολης, παραχώρησε σήμερα Τρίτη, ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.



Ο κ. Παυλής, αναφέρθηκε αρχικά στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα στην Αθήνα με τον αναπληρωτλη υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, με τον οποίο συζήτησαν διεξοδικά τρόπους επίλυσης του προβλήματος.

Κατόπιν αναφέρθηκε στην προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία αναλαμβάνει την αποκομιδή των απορριμμάτων, με την προϋπόθεση ο δήμος Τρίπολης, εντός 15 ημερών να έχει βρει το χώρο της προσωρινής διαχείρισης, αναφέροντας παράλληλα ότι ο δήμος θα ξεκινήσει εργασίες περίφραξης και διαμόρφωσης του χώρου στον ανενεργό ΧΑΔΑ Λεβιδίου, ώστε να τηρούνται όλοι οι όροι ασφαλείας και, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα συζητήσει με τους κατοίκους το ενδεχόμενο της μεταφοράς εκεί μικρής ποσότητας απορριμμάτων, ώστε να γίνει η διαχείρισή τους μέσω κινητής μονάδας κομποστοποίησης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η αντίδραση των κατοίκων σ’ αυτή την πρόταση του δημάρχου, οι οποίοι, έτσι κι αλλιώς, όλο αυτό το διάστημα περιφρουρούν τη χωματερή στη θέση «Μαγούλα» και έιχαν προγραμματίσει και νέα συνάντηση την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουν και πάλι το θέμα των απορριμμάτων της Τρίπολης.

Δείτε και ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου Τρίπολης:

Προηγούμενο άρθρο3ωρη στάση εργασίας από το ν.τ. ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας την Παρασκευή για τα σκουπίδια
Επόμενο άρθροΣτη Δημοκρατία ο ένας θεσμός πρέπει να σέβεται τον άλλο θεσμό (vid)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5