Τρόφιμα σε άπορα παιδιά προσέφεραν οι Ταχυδρομικοί Υπάλληλοι (vid, ph)

Την Δευτέρα 23 Mαρτίου,τα μέλη του Ψυχαγωγικού Ομίλου Υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ της ΠΔ Πελ/νήσου, παρέδωσαν στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ τρόφιμα 700 κιλών περίπου, με δύο υπηρεσιακό αυτοκίνητα, τα οποία χορήγησε ο ΠΔ ΕΛΤΑ, κ.  ΒΕΡΓΗΣ ΧΡ. τον οποίο o Όμιλος ευχαριστεί.

Η ανθρώπινη ευαισθησία είναι δεδομένη σε όλους μας. Το ακατανόητο είναι η αδιαφορία, η παθογένεια της εκδήλωσης της, της υλοποίησης της. Οι ταχυδρομικοί έχουν το θάρρος να υλοποιήσουν τις ευαισθησίες τους. Θερμά συγχαρητήρια στον πατέρα Αντώνιο για το τεράστιο, πραγματικά, έργο του.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και φίλους του ομίλου μας, που στους δύσκολους καιρούς, η σκέψη τους, εκτός των άλλων προβλημάτων που τους απασχολούν, είναι και στα προβλήματα των συνανθρώπων τους.
Να σταθούμε στην βοήθεια των συναδέλφων Γ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, από το Άργος, τον πρόεδρο των εργαζομένων του νομού Αργολίδας, ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ, τον συνάδελφο και μέλος του ΟΜΙΛΟΥ, ΛΑΧΣΡΑΚΟ ΗΛΙΑ, από την Σπάρτη.
Δεν μπορούμε να σκεφτούμε την κατάσταση αυτών των όμορφων παιδιών, αν δεν υπήρχε η ΚΙΒΩΤΟΣ. Ελπίζουμε στην ανταπόκριση, στο μέλλον, όλων μας.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Χρήστος Ζορμπάς
Πρόεδρος Ψυχαγωγικού Ομίλου Υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ Πελοποννήσου
 



Προηγούμενο άρθροΣταμ. Αδαμόπουλος: «Όλα κύλησαν πολύ γρήγορα – Πιστεύω ότι συμβάλλαμε στη λύση του προβλήματος» (vid)
Επόμενο άρθροΠάνω από 20 πόντους το χαλάζι στην Αρκαδία- Κατολισθήσεις στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου (vid)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5