Λαμπρές εκδηλώσεις στο Άστρος για την 192η Επέτειο της Β’Εθνοσυνέλευσης (vid, ph)

Με λαμπρότητα και κυβερνητική εκπροσώπηση δύο υπουργών εορτάστηκε η 192η Επέτειος της Β’Εθνοσυνέλευσης του Άστρους. 
Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό και με τη συμμετοχή πλήθους επισήμων και κόσμου ξεκίνησαν με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άστρους, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου και συνεχίστηκαν στο χώρο που έλαβαν χώρα οι εργασίες της Εθνοσυνέλευσης, στη σχολή Καρυτσιώτη. 

Εκεί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, έγινε κατάθεση στεφάνων, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Τάκη Μαντά. 
Στον πανηγυρικό του ο Δήμαρχος δεν περιορίστηκε μόνο στην σημασία του ιστορικού αυτού γεγονότος και στις αποφάσεις που ελήφθησαν καθώς και στη Διακήρυξη που εστάλη στην Υφήλιο (κυρίως στην Ευρώπη), αλλά μίλησε και για τα μηνύματα που λαμβάνει ή πρέπει κανείς να λαμβάνει από τις εργασίες της Εθνοσυνέλευσης, την ομόνοια που υπήρξε, την ενότητα και την ικανότητα των προγόνων μας, ακόμα και διαφωνώντας, να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον.
Στην συνέχεια ακολούθησε παρέλαση στην πλατεία Άστρους με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής, σχολείων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και  βίντεο από τις εκδηλώσεις.
Ε.Τ.



Προηγούμενο άρθροΑνάδοχος για το έργο της αποκατάστασης 76 ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια ημέρα δισκοπωλείου με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 (vid)