Με κλίμα αλληλοβοήθειας και αλληλοκατανόησης θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπου Λυσίκατου για το Πάσχα
Για ακόμη μία φορά, ο Δήμος μας, το Λεωνίδιο, ο Τυρός, ο Κοσμάς και τα γραφικά χωριά μας, τίμησαν τις άγιες μέρες του Πάσχα, τήρησαν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας, διατήρησαν με αξιοπρέπεια τη κληρονομιά των προγόνων μας και φιλοξένησαν εγκάρδια όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την επιλογή τους.

Οι στιγμές που ζήσαμε ήταν ιδιαίτερα κατανυκτικές, ατμοσφαιρικές και μοναδικές. Η ομορφιά του τόπου μας αναδείχτηκε για άλλη μια φορά, η γραφικότητα των τοπίων μας έμεινε χαραγμένη στο μυαλό όλων. Η ζεστασιά των ντόπιων, η φιλοξενία τους και η εξυπηρέτηση των αμέτρητων φίλων και επισκεπτών μας ήταν άλλο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των ημερών που πέρασαν. Η προσπάθεια, ο κόπος των Συλλόγων, των Φορέων και γενικότερα των εθελοντών έπιασε τόπο και ικανοποίησαν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 
Η συνεργασία, η υπομονή και η εγκαρδιότητα που επέδειξαν οι καταστηματάρχες, οι ξενοδόχοι και όλοι οι  εθελοντές ντόπιοι (μικροί και μεγάλοι)  που  είχαν ενεργό ρόλο αυτές τις Πασχαλινές μέρες, τους τιμά και δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις  για να αναδείξουμε ξανά την μεγάλη αξία του τόπου που ζούμε. 
Η συνεργασία του  Δήμου με τους παραπάνω, ήταν  πολύτιμη. Με αυτό το κλίμα αλληλοβοήθειας και αλληλοκατανόησης, μεταξύ Συλλόγων/εθελοντών και Δήμου, πετυχαίνουμε πολλά και θα πετύχουμε τις επόμενες περιόδους ακόμα περισσότερα.
Ο τόπος μας το αξίζει και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όλους μας.
Χρόνια Πολλά. Υγεία σε όλους.



Προηγούμενο άρθροΗ Περιφέρεια είναι πεντακάθαρη και δεν φοβάται κανέναν… (vid)
Επόμενο άρθροΕτοιμάζουν κινητοποιήσεις οι Δήμαρχοι αν αγγίξει η Κυβέρνηση τα αποθεματικά των Δήμων