Η Ε. Τατούλη στη ΔΡΤ 91,5: «Πολιτικό μου καθήκον η στήριξη των επιχειρήσεων της Αρκαδίας» (vids, ήχος)

Η ΝΔ δεν είναι ανθρωποφαγικό κόμμα- Τα συνέδρια πρέπει να είναι ιδεολογικά και όχι ψυχανάλυσης
Για την παρέμβασή της που αφορά σε προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Εργασίας για πρόγραμμα σίτισης αστέγων κι στην οποία τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν δεν θα είναι της περιοχής μίλησε στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης «Επί της Ουσίας»  η Εύη Τατούλη.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Δημήτρη Μανιατάκου και Μηνά Αρτόπουλου, ξεκαθάρισε πως η παρέμβασή της ήταν καθαρά πολιτική και δεν έχει προσωπικό χρώμα έστω και αν κάποιοι το θεώρησαν «κόντρα» με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και πατέρα της Πέτρο Τατούλη.
Διευκρίνισε πως δικό της πολιτικό μέλημα είναι να υπερασπίζεται και να διασφαλίζει τα συμφέροντα των συμπατριώτών της, όταν θεωρεί ότι βάλλονται και σημείωσε το πελατειακό κράτος σκοτώνει τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας, που προσπαθούν να επιβιώσουν στην κρίση.
Επίσης μίλησε και για πολιτικά ζητήματα, για τη διαπραγμάτευση, για «τα φοβικά σύνδρομα», αλλά και για το αν θα πρέπει να αλλάξει ηγεσία η Νέα Δημοκρατία.
Η κα Τατούλη δήλωσε πως η ΝΔ και αυτό αποτελεί και την ειδοποιό διαφορά με το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ανθρωποφαγικό κόμμα και τόνισε πως τα συνέδρια δεν μπορεί να είναι συνέδρια ψυχανάλυσης και αλλαγής ηγεσιών αλλά θα πρέπει να είναι ιδεολογικά.
Δείτε στα δύο βίντεο που ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη της κας. Τατούλη στην εκπομπή «Επί της Ουσίας»:



Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Τατούλη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5:

Α’ Μέρος

Β’ Μέρος

Προηγούμενο άρθροΟ Παντελής Θαλασσινός μας «ταξίδεψε» μέσα από τη ΔΡΤ 91,5 (ήχος)
Επόμενο άρθροΝ. Πατσαρίνος: Τα αδιέξοδα του περιφερειάρχη κ. Τατούλη