Ανδριανός από την Τρίπολη: «Πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες!» (ph)

Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας, παρουσία στελεχών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο «Μαίναλον» στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργός, κ. Γιάννης Ανδριανός ο οποίος, ενόψει και του δημοψηφίσματος της Κυριακής, μίλησε με θέμα: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ – ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ».

Ο κ. Ανδριανός, σε μερικά από τα βασικά σημεία της ομιλίας του, υπογράμμισε ότι «Πριν και πάνω απ’ όλα είμαστε όλοι Έλληνες», τονίζοντας ότι «οι προσπάθειες κάποιων να σπείρουν τον εθνικό διχασμό θα καταπέσουν οριστικά και αμετάκλητα». Σημείωσε δε, ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει ότι «ο πατριωτισμός και η υπερηφάνεια των Ελλήνων δεν κρίνονται από το τί θα ψηφίσουν την Κυριακή», αντίθετα από τον «κυβερνητικό πανικό», όπως πρόσθεσε. «Και την επόμενη μέρα θα συνεχίσουμε να ζούμε μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες, στο δημοψήφισμα της Κυριακής, να υπερασπιστούν και να διασφαλίσουν με την ψήφο τους τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας γιατί, όπως ανέφερε, έχουμε χρέος και είναι στο χέρι μας να διασφαλίσουμε τους τρεις στόχους που είχε θέσει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, για μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα, δηλαδή τη Δημοκρατία, την ανάπτυξη και την εθνική ασφάλεια, οι οποίοι, όπως είπε, σήμερα κινδυνεύουν. 
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, οι πρώην υπουργοί Ανδρέας Λυκουρέντζος και Νίκος Καλτεζιώτης, o πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος, πρώην δήμαρχοι Τρίπολης και Β. Κυνουρίας, κ. Γ. Σμυρνιώτης και Γ. Δαλιάνης αντίστοιχα, η πολιτευτής Εύη Τατούλη, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Χρόνης και η πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου, κ. Τσιώλη, αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι από την Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού.
 
Ολόκληρη η ομιλία του Γ. Ανδριανού ΕΔΩ



Προηγούμενο άρθροΓιατί δεν πήγαν παρατάξεις της μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΚάλεσμα ΠΑΜΕ Αρκαδίας ενόψει δημοψηφίσματος
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5