Μεγάλο το ενδιαφέρον στο δήμο Τρίπολης για το πρόγραμμα επισιτιστικής συνδρομής (vid)

800-900 τα άτομα που έχουν μέχρι στιγμής υποβάλει αιτήσεις στο δημαρχείο Τρίπολης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο δήμο Τρίπολης για το πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, του οποίου συντονιστής εταίρος είναι ο δήμος.



Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Σπύρος Βρέντας, ανέφερε ότι το υπουργείο παρέτεινε το πρόγραμμα μέχρι 26 Αυγούστου λόγω της παράτασης της προθεσμίας υποβολής και των φορολογικών δηλώσεων και απηύθυνε έκκληση στους δικαιούχους να σπεύσουν, καθώς δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Όπως τόνισε ο κ. Βρέντας, μόνο για το 2015 το πρόγραμα θα περιλαμβάνει τρόφιμα, ενώ το 2016 θα διευρυνθεί και θα περιλαμβάνει ακόμη ρουχισμό, κοινωνική φροντίδα, κοινωνικά φροντιστήρια κλπ.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και στους δήμους Β. Κυνουρίας και Γορτυνίας, ενώ ακολουθούν οι δήμοι Μεγαλόπολης και Ν. Κυνουρίας.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα, Ε1-Ε3-Ε9 για το 2014, φορολογική δήλωση για το 2014 και αριθμό TAXIS, ενώ θα πρέπει να έχουν ρυθμίσει τον ΕΝΦΙΑ για το τρέχον έτος.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Βρέντα για το θέμα:

 

Προηγούμενο άρθροΠ.Τατούλης: Οι επιλογές της ηγεσίας της Ν.Δ. έχουν στόχο την επιβίωση της “γνωστής πολιτικής παρέας”
Επόμενο άρθρο368 νεοσύλλεκτοι ορκίστηκαν στην 124 ΠΒΕ παρόντος του Υπουργού Π. Καμμένου (vid, ph)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5