Πρώτη συνάντηση του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών Αρκαδίας (vid, ph)

Εγγραφές μελών γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Μητροπολίτου Δανιήλ 2

Βασικός σκοπός η εθελοντική προσφορά και η αλληλοϋποστήριξη



“Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτήν την πόλη και να βοηθήσουμε στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλουμε ενεργά μέλη σε καθημερινή βάση και όχι να κάνουμε εκδρομές και μία συνάντηση τα Χριστούγεννα και το Πάσχα”. Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε η Πρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών Αρκαδίας Ρούλα Τυροβολά τις γυναίκες που έδωσαν το “παρών” στην πρώτη συνάντηση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη το απόγευμα της Δευτέρας 31 Αυγούστου.

Ένας σύλλογος που έχει σκοπό την γυναικεία αλληλεγγύη αλλά και να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν ανάγκη γιαυτό στους στόχους είναι και η λειτουργία μεταξύ άλλων κοινωνικού παντοπωλείου στο Σύλλογο. Επίσης μέσω του Συλλόγου θα προωθούντια και δεν πωλούνται τοπικά προϊόντα με σκοπό φιλανθρωπικό.

Επίσης στο σχεδιασμό υπάρχει και η έκδοση εφημερίδας και η δημιουργία ιστοσελίδας για την κοινοποίηση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, ενώ θα γίνονται και διάφορα μαθήματα στο Σύλλογο, όπως σκάκι, πάντα από τα μέλη του Συλλόγου.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Μητροπολίτου Δανιήλ 2 (ώρες 9-3). Το όνομα του Συλλόγου είναι “Άρτεμις” και η θητεία του 7μελούς ΔΣ πενταετής, σύμφωνα με το καταστατικό.

Δείτε στο βίντεο τα όσα είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρούλα Τυροβολά και η Αντιπρόεδρος Ανδριάνα Λάμπρου.

Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθροΓιορτή πατάτας στο Νεοχώρι με γλέντι, χορό, τραγούδι…και πολλή πατάτα! (vid, ph)
Επόμενο άρθροἩ Ἱστορία ἐπαναλαμβάνεται… Προφητικές τομές στήν σύγχρονη ἐποχή