Κριτική στην δημοτική αρχή Σμυρνιώτη από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης Δ.Τυροβολά (vid)

Λείπουν δύο ποδήλατα από το δήμο και δεν μπορούν να τα βρουν πουθενά- Σπατάλες σε έργα και απειλές από υπαλλήλους σε άλλους υπαλλήλους του δήμου λόγω της “ομηρείας” των 7 μηνών

Κριτική στην δημοτική αρχή Σμυρνιώτη για λάθη, παραλείψεις και σπατάλες σε τομείς που έχει ο ίδιος πλέον στην αρμοδιότητά του άσκησε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Τυροβολάς. Τα θέματα αρμοδιότητάς του είναι το πράσινο, η πολιτική προστασία, τα συνεργεία και το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου.  



Ο κ. Τυροβολάς έδωσε συνέντευξη τύπου το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων του, τα οποία, όπως διευκρίνισε, ασκεί χωρίς μισθό και αναφέρθηκε σε ό,τι παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και στη διαφορετική πολιτική που ο ίδιος ακολούθησε, κάνοντας οικονομία και βοηθώντας πολύ περισσότερο όποιο χωριό του δήμου είχε προβλήματα στους τομείς αρμοδιότητός του.
Αρχικά ο κ. Τυροβολάς μίλησε για την “ομηρεία που είχε για 7 μήνες τον δήμο ο κ.Σμυρνιώτης λόγω των δικαστικών εμπλοκών” και για “απειλές υπαλλήλων σε άλλους υπαλλήλους” ενώ εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του Αντιδημάρχου Τρίπολης για δύο ποδήλατα, από τα πενήντα ποδήλατα που έχει συνολικά ο δήμος,  τα οποία δεν μπορεί η νυν δημοτική αρχή να τα βρει πουθενά.
Επίσης μίλησε με συγκεκριμένες αναφορές σε έργα για σπατάλες από πλευράς της δημοτικής αρχής Σμυρνιώτη ενώ τόνισε πως πλέον έχουν μπει σε τάξη όλα τα θέματα που αφορούν στα συνεργεία και στο εργατοϋπαλληλικό προσωπικό καθώς και στα αυτοκίνητα του δήμου. Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού, που δεν είναι αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες του δήμου, όπως για παράδειγμα λείπουν χειριστές μηχανημάτων.
Ο κ. Τυροβολάς απαντώντας σε ερωτήσεις μίλησε και για συνεχείς ζημιές σε χώρους του δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, όπου τελευταία άγνωστοι έκοψαν καλώδια, έσπασαν φώτα και επίσης έκοψαν δέντρα. Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Τρίπολης υπέβαλλε μήνυση αλλά όπως είπε «δυστυχώς οι ζημιές είναι καθημερινά πολλές».
Δείτε αναλυτικά την απολογιστική συνέντευξη του κ. Τυροβολά στο βίντεο.
Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η χρονιά για τις ακαδημίες του ΣΕΦΑ Αρκαδικού
Επόμενο άρθροΣυνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου