Τα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής του Δ.Τρίπολης

Σας καλούμε την  4ην Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00   σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν.3852/2010, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη  45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Ορισμός δικηγόρου  για να εκπροσωπήσει το Δήμο Τρίπολης και να παρασταθεί ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης (Τμήμα Μονομελές Α΄) κατά τη δικάσιμο την 29-9-2015, ή σε οποιαδήποτε άλλη ορισθησομένη μετά από αναβολή για οποιοδήποτε λόγο, προς αντίκρουση της από 4-5-2009 (Αρ. κλήσης 1321 και Αρ. Πιν. 57) αγωγής του Τζαφαρίδη Βασιλείου κατά του Δήμου Τρίπολης.
Ορισμός δικηγόρου  για να εκπροσωπήσει το Δήμο Τρίπολης και να παρασταθεί ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης (Τμήμα Μονομελές Α΄) κατά τη δικάσιμο την 29-9-2015, ή σε οποιαδήποτε άλλη ορισθησομένη μετά από αναβολή για οποιοδήποτε λόγο, προς αντίκρουση της από 29-5-2009 (Αρ. κλήσης 1325 και Αρ. Πιν. 59) αγωγής των Χιώτη Παναγιώτη  και Χιώτη Αγγελικής  κατά του Δήμου Τρίπολης.
Ορισμός δικηγόρου για να εκπροσωπήσει το Δήμο Τρίπολης και να παρασταθεί ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης (Τμήμα Μονομελές Α΄) κατά τη δικάσιμο την 29-9-2015, ή σε οποιαδήποτε άλλη ορισθησομένη μετά από αναβολή για οποιοδήποτε λόγο, προς αντίκρουση της από 9-3-2009 (Αρ. κλήσης 1177 και Αρ. Πιν. 74) αγωγής του Φραγκουδάκη Ευστρατίου κατά του Δήμου Τρίπολης.
Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την «προμήθεια μπασκετών δαπέδου για το ΔΑΚ Τρίπολης».
Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την «προμήθεια πάγκων αναπληρωματικών και σκεπάστρων για το ΔΑΚ Τρίπολης».
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την καταβολή  αποζημίωσης επικειμένων στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως ενότητας Φιλικών ιδ. Καραλέκα  Βασίλειου του Ιωάννη με Κ. Α. 0419008.
Ψήφιση πίστωσης για την χρηματοδότηση της ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης.
Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Μάναρη.
Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Αραχαμιτών.
Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για την τοποθέτηση  φωτιστικών σωμάτων και μετατόπιση δικτύου.
΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ηλεκτροδότηση πίλαρ στην Τ.Κ. Κανδήλας.
Ορισμός δικηγόρου  για να εκπροσωπήσει το Δήμο Τρίπολης και να παραστεί ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης (Τμήμα Μονομελές Β΄) κατά τη δικάσιμο αυτού την 29-9-2015, ή σε κάθε νόμιμη αναβολή ή ματαίωση ορισθησομένη, προς αντίκρουση της από 2-1-2009 ενδικοφανούς προσφυγής (Αρ. κλήσης 1173 και αρ. πιν. 72) του Κωτσιόπουλου Γεωργίου κατά του Δήμου Τρίπολης.
Ορισμός δικηγόρου  για να εκπροσωπήσει το Δήμο Τρίπολης και να παραστεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης κατά τη δικάσιμο αυτού την 18-9-2015, ή σε κάθε νόμιμη αναβολή ή ματαίωση, προς αντίκρουση της από 1-4-2015 με αρ. καταθ. 17/2015 αίτησης αναγνώρισης δικαιούχου αποζημίωσης του Βεργόπουλου Κωνσταντίνου, κατά του Δήμου Τρίπολης.
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την  «Ανάθεση παροχής υπηρεσιών για τη λήψη της πιστοποίησης ISO 9001 και της αναβάθμισης- επέκτασης του συστήματος διαχειριστικής επάρκειας»
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας «Επισκευή συντήρηση βελτίωση αθλητικών οργάνων & οργάνων γυμναστηρίων» του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης».
Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να εκπροσωπήσει το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή  Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο κ. Τότση Ηλία, ενώπιον του Πταισματοδικείου Τρίπολης κατά τη δικάσιμο αυτού την 30-9-2015  ή σε οποιαδήποτε άλλη μετά από αναβολή ή ματαίωση ορισθησομένη. (Κλητ. θέσπισμα 13)
Αποδοχή χρηματοδότησης –χορηγία (Σχετική η με αριθμ. 556/2015  Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης).
 Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης  για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και λοιπών έργων οριοθέτησης δημοτικών οδών Δ.Ε. Τρίπολης» (Σχετική η με αριθμ. 355/2015 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
Ορισμός  υπαλλήλου ως υπολόγου εντάλματος προπληρωμής επ’ ονόματι του για τη δήλωση ένταξης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο Φιλικών  στο Ν. 4178/2013.
Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.                              
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Της Οικονομικής Επιτροπής
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ



Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΊδρυση ανεξάρτητου αναπτυξιακού συλλόγου Πραστού Κυνουρίας