Νέο πρόγραμμα ΔΡΤ 91.5: Έγκυρη ενημέρωση – ποιοτική ψυχαγωγία (vid)

Τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015, ξεκινά το νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας της Τρίπολης (91.5 fm).



Για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Επικοινωνίας του Δήμου Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, έδωσε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ένας βασικός άξονας του νέου προγράμματος είναι ότι από τις 7.00 το πρωί, μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, θα υπάρχει «βομβαρδισμός» ενημέρωσης με νέες εκπομπές και νέα πρόσωπα.

Ένα βασικό κομμάτι του προγράμματος, θα καλυφθεί από τους αθλητικούς συντάκτες, αφού φέτος αυξάνονται οι ώρες των αθλητικών εκπομπών στο Δημοτικό Ραδιόφωνο. Αθλητικές εκπομπές θα υπάρχουν και το πρωί και το απόγευμα, με όλα τα νέα για τον Αστέρα, τον Αρκαδικό, τον Παναρκαδικό και τις άλλες τοπικές ομάδες και αθλητές.

Στο αθλητικό κομμάτι του προγράμματος εντάσσονται ακόμα ο σύλλογος «Ο Γέρος του Μοριά» και οι AsterasFans που θα έχουν και φέτος τις δικές τους εκπομπές.

Τέλος, ο κ. Σωτηρόπουλος υπογράμμισε ότι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος του σταθμού θα είναι η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία.

Όλο το πρόγραμμα, δείτε ΕΔΩ!

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΤ ΟΚΤ 2015

Προηγούμενο άρθροΑπολογισμός εκλογών και εγγραφή νέων μελών από τον ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης
Επόμενο άρθροΣημαντική συνεργασία ανάμεσα σε Δημοτικό Ραδιόφωνο και «Πολιτιστική Πρωτεύουσα» (vid)