Σημαντική συνεργασία ανάμεσα σε Δημοτικό Ραδιόφωνο και «Πολιτιστική Πρωτεύουσα» (vid)

Γεγονός είναι η συνεργασία του Δημοτικού Ραδιοφώνου με την Οργανωτική Επιτροπή της υποψηφιότητας της Τρίπολης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.



Συγκεκριμένες εκπομπές στο πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου θα προβάλλουν την προσπάθεια να γίνει η Τρίπολη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ όλοι οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν στρατευθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Με αυτή την αφορμή, κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και ο Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής Tripolis 2021.

Ο κ. Σωτηρόπουλος εξήγησε λεπτομέρειες για τη συνεργασία αυτή και καλωσόρισε τον κ. Χριστοδουλόπουλο, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε το Δημοτικό Ραδιόφωνο και ανέφερε ότι έχει γίνει μία πολύ καλή εργασία για την υποψηφιότητα της Τρίπολης, που οδεύει στην τελική φάση για την κατάθεση του τελικού φακέλου.

«Είναι πολύ καλό αυτό που μας προσφέρει η Δημοτική Ραδιοφωνία και θα αξιοποιήσουμε όλο το ραδιοφωνικό χρόνο για να ακούσει και να παρακινηθεί ο κάθε πολίτης για να είναι συμμέτοχος σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια» υπογράμμισε ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου τόνισε ότι ο σταθμός δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά προς τα άλλα Μέσα, αλλά συντονιστικά και βοηθητικά για την καλύτερη προβολή των δράσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. 

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόγραμμα ΔΡΤ 91.5: Έγκυρη ενημέρωση – ποιοτική ψυχαγωγία (vid)
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Τζούμας: Κρυμμένα φιλιά – Πρώτη μετάδοση