2η εθελοντική αιμοδοσία από το σύλλογο «Άξιον εστί» (vid)

Ο μη κεδροσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», έχοντας ως κύριο σκοπό την παροχή βοήθειας στα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασίες (καρκίνο) και νοσηλεύονται στα παιδογκολογικά τμήματα του νοσοκομείου «ΠΑΙΔΩΝ», διοργανώνει τη 2η εθελοντική αιμοδοσία στις 26, 27 και 28 Νοεμβρίου 2015, ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα και ώρες 12:00 μ.μ. – 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου «ΠΑΙΔΩΝ», αποτελούμενη από δεκαμελές προσωπικό υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της αιμοδοσίας.



Γι’ αυτό το λόγο, συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παναγούλης, η παιδίατρος του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Νικολέττα Κοτταράκου και το μέλος του συλλόγου και σκηνοθέτης, Γεράσιμος Βάκρος, προσκαλώντας από κοινού τους πολίτες να προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και να δώσουν αίμα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, για ακόμα μία φορά, είναι χορηγός επικοινωνίας, στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία και ήταν ο πρώτος σταθμός που παρουσίασε στο κοινό της Τρίπολης και όχι μόνο, μέσα από την εκπομπή «Επί της ουσίας», αυτή την εθελοντική προσπάθεια να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος, για τα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη τύπου:

Προηγούμενο άρθροΤατούλης:Η Αστυνομία έχει ευθύνη για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης (vid)
Επόμενο άρθροΠοια αστυνομικά τμήματα κλείνουν στην Αρκαδία- Αντιδράσεις αιρετών και αστυνομικών (vid, ph)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5