Κατατίθεται σήμερα ο φάκελος υποψηφιότητας TRIPOLIS – ARCADIA 2021 (ήχος)

Μετά από προσπάθεια πολλών μηνών  και συλλογική δουλειά πολλών και αξιόλογων ανθρώπων, κατατίθεται σήμερα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Φάκελος Υποψηφιότητας της Τρίπολης για την διεκδίκηση του χρίσματος της «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021».

 
Πρόκειται για έναν φάκελο με ιδιαίτερη γραφιστική δουλειά, όπου μέσα από κείμενα, φωτογραφίες, προγράμματα, δράσεις και πολλά άλλα στοιχεία παρουσιάζεται το δημιουργικό και πολιτιστικό προφίλ της πόλης και διεκδικούμε δυναμικά μέσα από προτάσεις, έργα και συνεργασίες την ανάληψη του τίτλου.
 
Απομένει να αποδείξουμε, πλέον, μέσα από την αξιολόγηση των στοιχείων και μια σειρά άλλων διαδικασιών που θα ακολουθήσουν, την ικανότητά της Τρίπολης να υλοποιήσει έργα , καινοτόμες ιδέες και πολιτιστικά γεγονότα Διεθνούς χαρακτήρα  και να αναλάβει με αξιώσεις τον Θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
 
Για το θέμα μίλησε ο Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής της Υποψηφιότητας Κος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος στην Ειδική Εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 που είναι αφιερωμένη στον Θεσμό της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ 2021, κάθε Πέμπτη απόγευμα με την Ντόρα Παπαϊωάννου.
 
Ν.Π.
 
Ακούστε τον κ. Χριστοδουλόπουλο:
 



Προηγούμενο άρθροΚωνσταντινόπουλος: Προκήρυξη έργων άμεσα για την υποστήριξη των αγροτών της Αρκαδίας
Επόμενο άρθροΜητροπολίτης κ. Αλέξανδρος και μαθητές του 3ου Δημοτικού στην αιμοδοσία του «Άξιον Εστί» (vid, ph)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5