Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος και μαθητές του 3ου Δημοτικού στην αιμοδοσία του «Άξιον Εστί» (vid, ph)

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη το Σύλλογο για την πρωτοβουλία του και ευχαρίστησε όλους όσοι δίνουν αίμα ενώ τα παιδιά ενημερώθηκαν για την αιμοδοσία, τον εθελοντισμό και είδαν πώς γίνεται η αιμοδοσία

Στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, όπου από χθες 26 Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει η δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με καρκίνο του Συλλόγου “Άξιον Εστί” βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος και μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.



Ο Μητροπολίτης αφού ενημερώθηκε για το πώς πάει η όλη διαδικασία συνεχάρη τους μικρούς μαθητές που πήγαν στο χώρο για να δουν από κοντά πώς γίνεται η αιμοδοσία και ενημερώθηκαν για την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και επίσης έδωσε τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές της δεύτερης αιμοδοσίας του Συλλόγου Άξιον Εστί. Ακόμα ευχαρίστησε τους κατοίκους της Τρίπολης που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και δίνουν αίμα.

Να αναφέρουμε μάλιστα πως την πρώτη μέρα της αιμοδοσίας ελήφθησαν 64 φιάλες αίμα.

Τα παιδιά δε είχαν την δυνατότητα να μάθουν για την εθελοντική αιμοδοσία, τη σημασία που έχει κάποιος να δίνει αίμα για το συνάνθρωπό του αλλά και για την έλλειψη σε αίμα που έχει η χώρα μας. Οι μαθητές είχαν φτιάξει και ένα πανό με συνθήματα για την αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου (ώρες 12:00 μμ – 6:00 μμ)

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την επίσκεψη του Μητροπολίτη και των μαθητών.

 

Προηγούμενο άρθροΚατατίθεται σήμερα ο φάκελος υποψηφιότητας TRIPOLIS – ARCADIA 2021 (ήχος)
Επόμενο άρθροΠανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στου Πάπαρι Αρκαδίας