Πρόεδροι χωριών αντιδρούν στην κατάργηση των Αστυνομικών τμημάτων σε Στάδιο και Λεβίδι (vid)

Συνάντηση με το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου εν όψει και της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2016

Η συγχώνευση του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου καθώς και του Λεβιδίου θα είναι μεταξύ των θεμάτων που αναμένεται να θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο των Προέδρων του Δήμου Τρίπολης στο Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή. Το θέμα θα τεθεί στο πλαίσιο συνάντησης, η οποία θα λάβει χώρα, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί. Η εν λόγω συνάντηση κανονίστηκε για να θέσουν οι Πρόεδροι των χωριών του Δήμου Τρίπολης τα προβλήματα που τους απασχολούν και να ζητήσουν συγκεκριμένα έργα εν όψει της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2016.



Ο Πρόεδρος της Ένωσης των Προέδρων του Δήμου Τρίπολη (Πρόεδρος της ΤΚ Ριζών) Γιώργος Κυρίμης και ο Γραμματέας της Ένωσης (Πρόεδρος της ΤΚ Δόριζας) Κώστας Λυμπερόπουλος μίλησαν στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 για την συνάντηση αυτή και τόνισαν πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά, ενώ επεσήμαναν πως θα πρέπει επιτέλους να υλοποιηθούν έργα που είχαν ενταχθεί και στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015 και δεν υλοποιήθηκαν.
Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δρόμοι στα χωριά, όπως ανέφεραν οι δύο Πρόεδροι, ενώ τόνισαν πως υπάρχει μείζον ζήτημα με την αστυνόμευση των χωριών και αν καταργηθούν τα αστυνομικά τμήματα του Σταδίου και του Λεβιδίου τότε η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη.
Οι Πρόεδροι επεσήμαναν μάλιστα πως αν υπάρχει σχεδιασμός και καλή θέληση ανεξάρτητα από το θέμα των χρημάτων και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση μπορούν να γίνουν έργα στα χωριά.
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Προέδρου και του Γραμματέα της Ένωσης, του κ.Κυρίμη και του κ.Λυμπερόπουλου αντίστοιχα.
Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθρο«Λύγισε» στην Πυλαία…ΠΑΟΚ – Αρκαδικός 74-54
Επόμενο άρθροΣυνεδρίασε ο ΦοΔΣΑ για τις εξελίξεις με τα σκουπίδια χωρίς να πάρει αποφάσεις (vid, ph)