Οικονομικά-επιχειρηματικά νέα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

•Ανοιχτή συζήτηση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, για την καινοτομία και τις καλές πρακτικές. Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Παύλου Ευμορφίδη, Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη ελληνικής – πολυεθνικής εταιρίας χαρακτηρισμένης ως success story, στην Τρίπολη, ο εν λόγω επιχειρηματίας, μέσω της ανοιχτής συζήτησης με τους συμμετέχοντες κατάφερε να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενάντια στην κρίση. Για περισσότερες πληροφορίες για τη συζήτηση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

•Παράταση πληρωμής δόσης φορολογίας εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ. 
Παρατείνεται ως την Τετάρτη 2.12.2015 η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής των δόσεων φορολογίας εισοδήματος για φυσικά-νομικά πρόσωπα και της δεύτερης δόσης Ε.Ν.Φ.Ι.Α. που λήγει σήμερα.
Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία λόγω της προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας του TAXISNET, για εργασίες αναβάθμισης-συντήρησης, το χρονικό διάστημα από 28.11.2015 ως 29.11.2015.
•Επιδότηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της αγοράς για στελέχωση των επιχειρήσεων από καταρτισμένους συνεργάτες  αποφάσισε την επιδότηση της συμμετοχής των άμεσα ενδιαφερομένων, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).  Το κόστος συμμετοχής είναι 3.300€ από 3.900€ που ήταν αρχικά.
•Αρκαδικό Περίπτερο, για τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με επιδότηση του Επιμελητηρίου στη «DETROP BOUTIQUE», στη Θεσσαλονίκη 26 με 29 Φεβρουαρίου 2016. Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας, παράλληλα με την 7η ARTOZYMA Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων είναι διοργάνωση της ΔΕΘ-HELEXPO. Οι δύο εκθέσεις θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, αλλά και τα Βαλκάνια.



Προηγούμενο άρθροIn Arcadia: Κατατέθηκε ο φάκελος της υποψηφιότητας “Tripolis-Arcadia 2021”
Επόμενο άρθροΕξιχνιάστηκαν περιπτώσεις απάτης και αποπειρών απάτης ηλικιωμένων