Προετοιμασία στο Δ.Τρίπολης για το Χειμώνα – Συνεδρίασε το Συντονιστικό όργανο (vid, ph)

Σε μεγάλο βαθμό ο Δήμος Τρίπολης είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Χειμώνα και τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις.
Αυτό ανακοινώθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης, το μεσημέρι της Τρίτης 1η Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο της Τρίπολης με παρόντες τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Τυροβολά, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Σωτήρη Παπαδημητρίου και εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον κ.Γ.Σταθά.

Σκοπός της συνάντησης ο συντονισμός των δράσεων και η καλύτερη συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.
Ο κ.Παυλής αναφέρθηκε στα δύσκολα οικονομικά του Δήμου και είπε χαρακτηριστικά πως υπάρχουν όχι μόνο περικοπές στα κονδύλια αλλά και καθυστερήσεις στα χρήματα που δίνονται από την Κυβέρνηση. Σημείωσε πάντως πως κάνουν ό,τι μπορούν με τα χρήματα που διαθέτουν και ήδη έχουν καθαρίσει χιλιόμετρα ρεμάτων σε πολλά χωριά, μάλιστα κάποια ρέματα δεν είχαν καθαριστεί ποτέ, ενώ όσο τους επιτρέπει ο καιρός θα συνεχίζουν τον καθαρισμό, αφού υπάρχουν αρκετά ακόμα ρέματα για καθαρισμό.
Από τη δική του πλευρά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Τυροβολάς αναφέρθηκε στο μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτουν, καθώς και στην προμήθεια 50 τόνων αλατιού που έχει γίνει ήδη.
Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις δηλώσεις του κ.Τυροβολά και ένα απόσπασμα από όσα είπε ο κ.Παυλής.
Ε.Τ.



Προηγούμενο άρθροΑναζητούνται εθελοντές για το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στην Τρίπολη (vid)
Επόμενο άρθροΤριήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πάρνωνα-Παρουσίαση αποτελεσμάτων LEADER (πρόγραμμα)