Στη Δημητσάνα επιστημονική εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας

Eπιστημονική εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας με θέμα: «Αντιμετώπιση δύσκολων κλινικών περιπτώσεων» θα πραγματοποιηθεί 14 – 16 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας.



Η επιστημονική  εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος του Κολλεγίου Καρδιολογίας για το έτος 2014, σε συνεργασία με τις νεοσύστατες Επιστημονικές Ενώσεις του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας. Το πρόγραμμα είναι καινοτόμο και περιλαμβάνει διαδραστική παρουσίαση περιστατικών, εκτενή συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες και ψηφοφορία σε σημαντικά ερωτήματα κατά τη διάρκεια παρουσίασης περιστατικών, θα υπάρχει επίσης και μία βραχεία διάλεξη που θα παρουσιάζει τις σημαντικότερες εξελίξεις στον τομέα που αναφέρονται τα περιστατικά, τα οποία αναλύθηκαν.

Η σύσταση των Επιστημονικών Ενώσεων και η διαδραστική παρουσίαση περιστατικών σκοπό έχουν τη δημιουργία επιστημονικών προγραμμάτων που θα μεταδίδουν τη γνώση με μέσα σύγχρονα, πιο άμεσα και ουσιαστικά. Η συνάντηση στη Δημητσάνα αποτελεί την 1η Περιφερειακή Εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας.

 Μάλιστα ο Ιωάννης Λεκάκης ,Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας στο κάλεσμά του σημειώνει “σας προσκαλώ στη γραφική και ιστορική Δημητσάνα, την «μπαρουταποθήκη» του Ελληνικού Αγώνα του 1821, πατρίδα του Παλαιών Πατρών Γερμανού και του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’. Σας περιμένουμε όλους να χαρούμε μία δημιουργική επιστημονική διημερίδα, μέσα σε ένα πανέμορφο χειμωνιάτικο ορεινό τοπίο”.

Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημητσάνα επιλέγεται για την πραγματοποίηση επιστημονικών ιατρικών συνεδρίων. Επίσης να τονίσουμε πως το Συνεδριακό της κέντρο αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα της χώρας.

Προηγούμενο άρθροΘέματα διαχείρισης νερών στη συνάντηση Αλευρά – ΓΕΩΤΕΕ
Επόμενο άρθροΕρωτήσεις για την ανακύκλωση έκαναν μαθητές στο δήμαρχο! (vid, ph)