Κέφι και ατέλειωτος χορός στο γλέντι των κυνηγών της Τρίπολης (vid, ph)

Παρών ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Κώστας Μαρκόπουλος με προτροπές για προστασία του Μαινάλου

Και προεκλογικό χρώμα στο γλέντι με χορό από τους Γιάννη Σμυρνιώτη, Δημήτρη Παυλή και Κώστα Τζιούμη



Επιτυχημένος και φέτος ο χορός των κυνηγών. Η αίθουσα του κέντρου “Έπαυλις” ήταν κατάμεστη από μέλη και φίλους του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και όλοι το διασκέδασαν με την καρδιά τους και χόρεψαν μέχρι το πρωί.

 Στους χαιρετισμούς έγινε αναφορά στο μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει ο κυνηγετικός σύλλογος Τρίπολης αλλά και στις δυσκολίες που υπήρξαν την περασμένη κυνηγετική χρονιά αφού οι ζωοφιλικές οργανώσεις προσπάθησαν, αλλά μάταια, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιώργος Ρουμελιώτης να σταματήσουν το κυνήγι. Αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν τους κυνηγούς, όπως το κόψιμο της ουράς, ενώ ζήτησε από το δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη να βοηθήσει για τη διαμόρφωση του χώρου στο εκκλησάκι του Αγίου Θόδωρα.

Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κώστας Μαρκόπουλος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη δράση του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και επειδή ήταν παρόντες και πολιτικοί ζήτησε να προστατέψουν ουσιαστικά το Μαίναλο, που αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι για τους κυνηγούς και όχι μόνο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμα η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Δημήτρης Παυλής και ο υψοψήφιος βουλευτής Κώστας Βλάσσης ενώ ένας εκ των ιερέων της Μητρόπολης μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησαν χοροί. Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιώργος Ρουμελιώτης έσυρε πρώτος το χορό, ενώ όλοι σχεδόν οι αυτοδιοικητικοί δεν παρέλειψαν να ρίξουν μία στροφή….  Άλλωστε εκλογές έρχονται και ο χορός δεν θα μπορούσε να μην έχει προεκλογικό χρώμα…

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση (χαιρετισμοί και χοροί) και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για τους νέους αγρότες στο Επιμελητήριο (vd)
Επόμενο άρθροΤελευταία νέα 24-02-2014 (ανανεώνεται τακτικά)