Με μεγαλοπρέπεια η Εξόδιος Ακολουθία του αείμνηστου Δημοσθένη Βέρρου

Με κάθε Μεγαλοπρέπεια  xοροστατούντων των Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλεξάνδρου και Πατρών Χρυσοστόμου, πλαισιωμένων  από Αρχιμανδρίτες, Ιερείς και μοναχούς  τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νεστάνης η Εξόδιος Ακολουθία του χωριανού μας Στρατηγού Δημοσθένη Βέρρου την 13-Μαϊου 2014.



Ο Υποστράτηγος της  IV Μεραρχίας Τριπόλεως κ. Κων/νος Μανίκας και Ανώτατοι Αξιωματικοί τηρώντας το πρωτόκολλο, όπως ορίζεται απο τον Ελληνικό Στρατό και  με τη συνοδεία της μπάντας του Στρατού και του αγήματος συνόδευσαν τον Στρατηγό Δημοσθένη Βέρρο στην τελευταία του κατοικία. Παρευρέθησαν  απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Γιαννακούρας,  ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος,ο Δήμαρχος Τρίπολης  κ. Γιάννης Σμυρνιώτης η κ Γιαννούλη, οι κύριοι Παυλής, Τζιούμης,Τσιαμούλος τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου.Eπικήδειες ομιλίες για στο Στρατηγό Δημ. Βέρρο  απηύθυναν ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος,ο Διοικητής της IV Μεραρχίας Υποστράτηγος κ. Μανίκας , ,ένας παλιός συνπολεμιστής του και ο συνχωριανός του Νίκος Λιάπης ,ενώ ανάγνωσαν  ψηφίσματα ο Πρόεδρος των αποστράτων Τριπόλεως ,ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Τριπόλεως κ. Ταλούμης και για τον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης ο Γραμματέας Παν.Παναγιωτόπουλος.

Μετά την ρίψη των βολών  από τους στρατιώτες  και το πέρας της τελετής ο Υποστράτηγος κ.Μανίκας παρέδωσε την Ελληνική σημαία ,το ξίφος και το πηλίκιο τιμής ένεκεν στην χήρα του Στρατηγού Δημοσθένη Βέρρου Βασιλική.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του…

Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης

Προηγούμενο άρθροΣτήριξη της Ανοιχτής ΕΡΤ από την Αντωνία Γιαννούλη
Επόμενο άρθροΟ υπ. ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης στη Δημοτική web tv Τρίπολης(vid)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5