Ο Γ. Γιαννιώτας στο «Γέρο του Μοριά στα Fm»

Τηλεφωνική συνέντευξη παραχώρησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ FM» ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Γιαννιώτας , ο οποίος μίλησε για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και το μεταβατικό στάδιο που περνά , ενώ μας σχολίασε τόσο την δική του παρουσία στην Εθνική Ελπίδων καθώς και για το πώς προετοιμάζεται η Ομάδα του Αστέρα Τρίπολης για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπεσίκτας για το Europa League.

 Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την Εθνική Ομάδα τόνισε πως «Δεν πρέπει να πυροβολούμε αυτά τα παιδιά. Τώρα θέλουν την στήριξη όλων μας», καθώς οι περισσότεροι παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού και μας έχουν χαρίσει κατά καιρούς μεγάλες επιτυχίες.
Σχετικά με τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν για την διάδοχη κατάσταση στο προπονητικό επίπεδο τόνισε πως πρέπει να δοθούν αρμοδιότητες σε παλιούς ποδοσφαιριστές με διακρίσεις στο Εuro, ενώ επισήμανε πως ο νέος προπονητής θα πρέπει να έχει κύρος και ισχυρή προσωπικότητα για να δέσει γρήγορα την ομάδα σε ένα σύνολο.  
Μιλώντας στη συνέχεια για τη δική του παρουσία στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Ελπίδων είπε πως «Όλοι οι παίχτες όταν φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο νιώθουν πολύ υπερήφανοι».
Μίλησε για μια πολύ καλή φουρνιά παιχτών της Εθνικής ελπίδων γεννηθέντων το 92 & το 93 η οποία σε συνδυασμό με το καλό προπονητικό επιτελείο έφτασε  στον τελικό του Euro  και στους 16 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Η διαδικασία όμως στελέχωσης της Εθνικής ανδρών με νέους  παίχτες πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και χωρίς βιασύνη γιατί «Η εθνική ομάδα έχει δημιουργήσει μεγάλο όνομα πλέον. Για να παίξεις στην ανδρών χρειάζεται μεγάλη  προσπάθεια και δουλειά» τόνισε.
Όσον αφορά το κρίσιμο παιχνίδι του Αστέρα με την Μπεσίκτας την Πέμπτη για το Europa League επισήμανε πως είναι απόλυτα προετοιμασμένοι αν και η διακοπή του πρωταθλήματος με όλα αυτά τα αδιανόητα που συμβαίνουν δεν έκανε καλό .Ο προπονητής  όμως έχει φροντίσει να τους κρατήσει ζεστούς.
«Τα κίνητρα για όλους είναι πολλά, θέλουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε,  η ομάδα όμως έχει το υλικό και αν είμαστε σοβαροί και συγκεκριμένοι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» είπε .
Δεν παρέλειψε βέβαια να μιλήσει και για την αποδοχή του κόσμου η οποία είναι η καλύτερη  ανταμοιβή  για τη δουλειά που κάνουν. 
Κλείνοντας κάλεσε όλο τον κόσμο στο γήπεδο την Πέμπτη καθώς ο Αστέρας όχι μόνο ενώνει την Πελοπόννησο αλλά έχει πλέον καλό όνομα σε όλη την Ελλάδα με την οργάνωση της ομάδος και τους υγιείς φιλάθλους που διαθέτει .
 



Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση στην Τρίπολη για τα 20 χρόνια απουσίας του Μάνου Χατζιδάκη (vid,ph)
Επόμενο άρθροΓιορτή του Χειμώνα το Σάββατο στην Αλωνίσταινα
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5