Καστρίτης: «Επικίνδυνο το παιχνίδι στο Λαγκαδά»

Το Σάββατο ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός δίνει ένα απαιτητικό παιχνίδι στο Λαγκαδά επί της τοπικής ομάδας του Ερμή και καλείται μέσα από τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος να αρχίζει και πάλι σιγά-σιγά να χτίζει ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Με αφορμή την προετοιμασία της ομάδας γι’ αυτό το παιχνίδι, ο προπονητής του Αρκαδικού μίλησε στην ιστοσελίδα της υποενότητας της “Μικτής Ζώνης”, «Κόντρα Επίθεση» για το Σαββατιάτικο ματς και για τις «παγίδες» που αυτό μπορεί να κρύβει στην ομάδα της Τρίπολης.

Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Καστρίτη σχετικά με το Σαββατιάτικο παιχνίδι και τον προσεχή αντίπαλο είχαν ως εξής: «Όπως κάθε παιχνίδι στη φετινή Α2, έτσι κι αυτό απέναντι στην ομάδα του Ερμή Λαγκαδά, σίγουρα κρύβει “παγίδες” και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν η βαθμολογική θέση του Ερμή. Είναι μία ομάδα ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ειδικά στην έδρα της. Έχει δυσκολέψει όλους τους μεγάλους που έχουν αγωνιστεί εκεί. Μην ξεχνάμε ότι μία από τις νίκες τους στην έδρα τους ήταν εναντίον της Λευκάδας, οπότε νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση. Αντιθέτως μπορούμε να πούμε ότι εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή. Τα παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά καλά. Δείχνουμε τεράστια διάθεση στις προπονήσεις και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα».
Στο αν είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, να φτάσει σ’ ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων εν’ όψει των μεγάλων αγώνων που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια με Καβάλα και Εθνικό ο κόουτς του Αρκαδικού δήλωσε: «Ακόμη κι έτσι όπως το θέτετε τα σερί δημιουργούνται παιχνίδι με παιχνίδι ή διαφορετικά νίκη με νίκη. Σίγουρα είναι σημαντικό. Το κάθε σερί σου δίνει ψυχολογία, αλλά όπως πολύ σωστά παρατηρήσατε και πραγματικά έτσι είναι η καθημερινότητά μας, ειλικρινά δεν σκεφτόμαστε τίποτα παραπέρα από το παιχνίδι του Σαββάτου στο Λαγκαδά. Όλη η συγκέντρωσή μας είναι εκεί και θέλουμε να δώσουμε το 100% για να φτάσουμε στη νίκη».
Στο τι επαναλαμβάνει ο ίδιος ο κόουτς σε καθημερινή βάση στους παίκτες του εν’ όψει του αγώνα της Κυριακής, η απάντηση είχε χαρακτηριστικά ως εξής: «Όχι κάτι ιδιαίτερο. Νομίζω ότι οι αρχές που μας διέπουν από την αρχή της χρονιάς είναι συγκεκριμένες. Το μόνο που θέλουμε και ζητάμε είναι να έχουμε διάθεση και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάθε στιγμή που είμαστε στο παρκέ. Είτε μιλάμε για παίκτες, είτε για προπονητές. Όλοι δηλαδή σαν ομάδα να το ευχαριστιόμαστε να το απολαμβάνουμε και να προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».



Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για ανέργους
Επόμενο άρθροΠολίτες της Τρίπολης βγήκαν στους δρόμους για τα σκουπίδια (vid, ph)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5