Τί περιλάμβανε η αγωνιστική δράση του Σαββάτου στα τοπικά πρωταθλήματα

Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος

Αγωνιστική δράση είχαμε το Σάββατο στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα τόσο σε επίπεδο Α’ όσο και Β’ τοπικής κατηγορίας. Αναλυτικότερα λοιπόν η Δόξα δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Φαλαισία στο τοπικό Μεγαλοπολίτικο ντέρμπι επικρατώντας με σκορ 5-1. Οι «πορτοκαλί» πάντως ήταν αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Κολιόπουλο. Άμεσα όμως η Δόξα αντέδρασε και ισοφάρισε στο 12’ με πέναλτι με το Δημήτρη Λυμπερόπουλο κάνοντας το 1-1. Στο 30’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1, ενώ στο 43’ ο Τζιανής έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του για το 3-1. Στην επανάληψη ήρθαν ακόμη δύο τέρματα για τη Δόξα στο 68’ με το Δρόσο για το 4-1 και στο 90’ με τον Αντωνάκο για το 5-1.



Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Ορχομενού Λεβιδίου απέναντι στην ΑΕΚ Τρίπολης με σκορ 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Μπακόπουλος στο 10’ και ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Λεβιδίου.
Τέλος για την Β’ φάση της Β’ τοπικής κατηγορίας η Ελπίδα Τρίπολης και ο Ερμής Μελιγούς έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Στο 28’ ο Καδάς ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για το 1-0 και στο 72’ οι φιλοξενούμενοι με τον Σέχου ισοφάρισαν τελικά στο 1-1.

Προηγούμενο άρθροΈκτακτη συνέντευξη Παυλή: Ξεκίνησε η μεταφορά των απορριμμάτων- Καθαρίζει η πόλη (vid)
Επόμενο άρθροΕύη Τατούλη:Το κάστανο μπορεί να αποτελέσει μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για την ορεινή Κυνουρία (vid)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5