Καστρίτης: «Σημαντική νίκη για εμάς!»

Μετά τη λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού στο Κερατσίνι επί του Εθνικού, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε στα ΜΜΕ που κάλυψαν τον αγώνα, τονίζοντας πως αυτή ήταν μία πολύ σημαντική  νίκη για την ομάδα και οφείλετε στην κατάθεση ψυχής που έγινε κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ο 33χρονος προπονητής του Αρκαδικού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες του επισημαίνοντας πως παρά τους τραυματισμούς που υπήρχαν, όλοι έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επόμενο αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας στην Τρίπολη επισημαίνοντας πώς ο Αρκαδικός θέλει να κάνει  το «5 στα 5» στις τελευταίες αγωνιστικές για να φτάσει στην τελική επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι περιμένουμε ένα ντέρμπι, ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος εκτός έδρας αγώνας καθώς ξέραμε πόσο ανταγωνιστική είναι η ομάδα του Εθνικού στην έδρα της και πόσο πολύ ήθελε τη νίκη.
Τα παιδιά μας, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και την ήττα μας από την Καβάλα, αλλά και με πολλούς τραυματισμούς, έδειξαν εκπληκτική αντίδραση και έκαναν πραγματικά κατάθεση ψυχής ξεκινώντας από την άμυνα όπως κάθε φορά, φτάνοντας μετά από ένα πραγματικά σκληρό παιχνίδι σε μια δίκαιη νίκη. Τα συγχαρητήρια για μία φορά ανήκουν εξολοκλήρου σε όλους τους παίχτες μας ανεξαρτήτως του χρόνου συμμετοχής.
Τώρα έχουμε  ένα παιχνίδι μπροστά μας κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε  με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση. Μένουν ακόμη πέντε τελικοί για εμάς ως την τελική επίτευξη του στόχου μας».



Προηγούμενο άρθροΠνευματική εκδήλωση για τη Μ. Τεσσαρακοστή στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Τρίπολης (vid, ph)
Επόμενο άρθροΧατζής: «Κάναμε αυτό που έπρεπε!»
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5