Όλοι το Σάββατο στο πλευρό του Αρκαδικού! (vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της Α2 κατηγορίας έχει ξεκινήσει, καθώς μένουν τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος με τον Αρκαδικό να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Για να τα καταφέρει όμως ο Αρκαδικός, θα πρέπει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες των τεσσάρων αγώνων που απομένουν και που θεωρούνται ως οι σημαντικότεροι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου 18 Απριλίου, όπου ο Αρκαδικός υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (17.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.
Στόχος του Αρκαδικού είναι η 17η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη (προνομιούχο) θέση του βαθμολογικού πίνακα και που παράλληλα θα ισοφαρίσει το ρεκόρ νικών του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία από την σαιζόν 2009-2010.
Το παιχνίδι του Σαββάτου θεωρείται ως ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του Αρκαδικού, καθώς με νίκη επί του Ηρακλή, πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη της ανόδου στην Α1 κατηγορία.
Σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ηρακλή, καλούνται οι φίλοι της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, γεμίζοντας και πάλι το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης δημιουργώντας μία όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν, ενισχύοντας την προσπάθεια όλων των παικτών της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης.
Οι διαιτητές στο παιχνίδι του Αρκαδικού
Τους διαιτητές και κομισάριους της 23ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, της οποίας οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο (18/04), ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΟΚ. Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αρκαδικό και τον Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης θα διευθύνουν οι κ.κ. Πόντας, Μπούτας και Καλογερόπουλος με κομισάριο του αγώνα τον κ. Γιαλικάρη.
Καστρίτης: «Διψασμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη!»
KASTRITIS.jpg
Ο Αρκαδικός υποδέχεται το Σάββατο (18/4, 17.00) τον Ηρακλή, στο προτελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Τρίπολη και ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις για τον σημαντικό αυτό αγώνα. Αναλυτικά ο προπονητής του Αρκαδικού δήλωσε:
«Πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή, η οποία μάχεται σε κάθε αγωνιστική για την παραμονή της. Είναι ένας αγώνας μετά την διακοπή για τις γιορτές, με όποιον κίνδυνο αυτό ελοχεύει σχετικά με την απώλεια αγωνιστικού ρυθμού.
Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική και επικίνδυνη και δεν πρέπει να μας ξεγελά ούτε η βαθμολογική θέση που βρίσκεται, ούτε η τελευταία ήττα από τον Εθνικό.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πώς τις αμέσως προηγούμενες αγωνιστικές, ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους κέρδισαν ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πέσουμε θύμα παρόμοιας εξέλιξης.
Στόχος μας είναι να εξαλείψουμε τα νεκρά διαστήματά μας, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, που παρουσιάσαμε στον τελευταίο μας αγώνα.
Προσεγγίζουμε την αναμέτρηση ξεκινώντας 100% από το αμυντικό κομμάτι και πρέπει να παρουσιαστούμε διψασμένοι και αποφασισμένοι για σαράντα λεπτά, προκειμένου να κάνουμε το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την επίτευξη του στόχου μας».



Προηγούμενο άρθροΟργανώνεται για την επόμενη προγραμματική περίοδο η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε.
Επόμενο άρθροΕκοιμήθη η Μοναχή Συγκλητική της Ι.Μ. Μαλεβής Κυνουρίας
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5