Η τελευταία εκπομπή του “Γέρου του Μοριά” και το γλέντι για “καλό Καλοκαίρι” (vid, ph)

Γιώτα Καμπισιούλη, Σάββας Σίδερης, Ηλίας Σπυρόπουλος, Ειρηναίος Χριστόφιλος από τον Σύλλογο Φίλων Εθνικής ομάδας Αρκαδίας μαζί με τα μέλη Φίλιππο Τσιώρο, Τάκη Βασιλείου και Τάσο Αναστασόπουλο είπαν «Καλό Καλοκαίρι» στους ακροατές της εκπομπής τους «ο Γέρος του Μοριά σταFM», την οποία οι κάτοικοι της Τρίπολης και όχι μόνο άκουγαν για όλη τη χρονιά , κάθε Τρίτη 6-7, μέσα από τους 91,5 και τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

31 εκπομπές αφιερωμένες στον αθλητισμό,στις εθνικές ομάδες όλων των αθλημάτων, στον πολιτισμό και φυσικά στον εθελοντισμό… Ερασιτέχνες δημοσιογράφοι , πλην της Γιώτας, που απεδείχθησαν πολύ καλοί στη δουλειά που ανέλαβαν και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των ακροατών αλλά και της διοίκησης Δημοτικής Ραδιοφωνίας.
Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος που φιλοξενήθηκε στην τελευταία εκπομπή του Συλλόγου ζήτησε από τους συντελεστές να επαναλάβουν και του χρόνου το εγχείρημα και να παραμείνουν συνεργάτες του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Κάτι που απεδείχθησαν με μεγάλη χαρά οι συντελεστές της εκπομπής και ήδη προετοιμάζουν το περιεχόμενο της εκπομπής για την επόμενη ραδιοφωνική σαιζόν.
Ιδιαίτερη ικανοποίηση και από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής και υπεύθυνο του αθλητικού τομέα του δημοτικού ραδιοφώνου Θοδωρή Τσούτσο για την επιτυχημένη διαδρομή της εκπομπής καθώς και του έτερου αθλητικού συντάκτη Φώτη Αλεξόπουλου με τον οποίο η συνεργασία των παιδιών ήταν άριστη.
Άριστη και ξεχωριστή ήταν η συνεργασία και με τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, γραμματέα του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης, του «αδελφού σωματείου» όπως το αποκαλούν οι συντελεστές της εκπομπής, ο οποίος μαζί με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Κώστα Αρβανίτη επεφύλαξαν μία έκπληξη στους συντελεστές της εκπομπής… Έκπληξη μουσική και παραδοσιακή….Το κλαρίνο τους ξεχωριστό όπως και το γλέντι που ακολούθησε,  μετά το «Καλό καλοκαίρι» που είπαν οι συντελεστές στους ακροατές,  σε ταβέρνα της Νεστάνης.
 
Ένα γλέντι με καλό φαγητό, τούρτα για τη λήξη της εκπομπής και φυσικά δημοτικό τραγούδι και χορό.
 
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο από την τελευταία εκπομπή και το γλέντι που ακολούθησε…
 



Προηγούμενο άρθροΕπανεκλογή Ζαραφέτα ως Προέδρου στην Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων
Επόμενο άρθροΟ απολογισμός από το ταξίδι στην Αγγλία του Μουσικού Σχολείου στα πλαίσια του Erasmus+