Αξιόλογη παρουσία των Αρκάδων αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων – νεανίδων

Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος
Το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων – Νεανίδων, με την Αρκαδική παρουσία σε επίπεδο αθλητών και αθλητριών να είναι αρκετά σημαντική. Οι αθλητές των Αρκαδικών συλλόγων πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποια μεγάλη διάκριση ή παρουσία στο βάθρο κάποιου αγωνίσματος. Σε κάθε περίπτωση οι Αρκάδες αθλητές και αθλήτριες προσπάθησαν να έχουν ένα όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα και ακόμη και αν δεν ήρθαν οι μεγάλες διακρίσεις, οι αγωνιστικές εμπειρίες από ένα ακόμη Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάνει όλα τα παιδιά αγωνιστικά πιο έμπειρα.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στις Σέρρες στο αγώνισμα της Σφυροβολίας Νεανίδων η Γεωργία Βακροπούλου του ΓΣΜ Λύκαια με βολή στα 42.30μ., κατέλαβε την 10η θέση. Την ίδια ώρα η Σοφία Μπουκα του ΓΣ Αρκαδίας κατέλαβε την 16η θέση όντας άκυρη στις προσπάθειές της.
Στο αγώνισμα Επί Κοντώ Νεανίδων η Μαρία-Ελένη Κοιντόση του ΓΣ Αρκαδίας κατέλαβε την 11η θέση μετά από άλμα στα 3,00μ. Τέλος και ο Μενσούρ Σέχου του ΓΣ Αρκαδίας στο αγώνισμα των 5000μ. Εφήβων τερμάτισε στην 9η θέση με επίδοση στα 16:57.96.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των αγώνων στις Σέρρες στη Σφυροβολία εφήβων ο Θωμάς Καρζής του ΓΣ Αρκαδίας κατέλαβε την 11η θέση με βολή στα 46.42μ. Την ίδια ώρα τόσο ο Αθανάσιος Καλαϊτζής του ΓΣΜ Λύκαια όσο και ο Θεόδωρος Βινατσέλας του ΓΣ Αρκαδίας, δεν είχαν καλή παρουσία με τον τελευταίο να είναι άκυρος και στις τρεις βολές του στον τελικό του αγωνίσματος. Στη Σφυροβολία εφήβων ο Ηλίας Σουγλάκος του ΓΣ Αρκαδίας με βολή στα 16.09μ. κατέλαβε την 4η θέση στο αγώνισμα.
Στα 3000μ. με Φυσικά Εμπόδια Εφήβων ο Μενσούρ Σέχου του ΓΣ Αρκαδίας κατέλαβε την 5η θέση στο αγώνισμα του με χρόνο 10:24.63 που αποτελεί βελετίωση της ατομικής του επίδοση από το 10:28.31 και πολύ καλύτερη βελτίωση της φετινής του επίδοσης από το 10:52.70.Ο νεαρός αθλητής του ΓΣΑ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και το απέδειξε με την εξαιρετική παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος.
Τέλος στο Άλμα Επί Κοντώ ο Νικόλαος Γκιουμές του ΓΣΜ Λύκαια, κατέλαβε την 8η θέση με άλμα στα 4.20μ. Σε κάθε περίπτωση αυτή ήταν ακόμη μια παρουσία σε τελικό Πανελληνίου πρωταθλήματος από τον Μεγαλοπολίτη Επικοντιστή.



Προηγούμενο άρθροΞεκινούν τα θερινά τμήματα του κολλεγίου «Ανατόλια» για χαρισματικά παιδιά
Επόμενο άρθροΣε Άστρος, Λεβίδι, Λαγκάδια και Καλλιάνι ο αν.Υπουργός Περιβάλλοντος Γ.Τσιρώνης
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5