Έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Τρίπολης ετοιμάζει ο Δήμος!

Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής αναφέρθηκε βέβαια με αφορμή την παρουσία του το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό γυμναστήριο, αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις και εργασίες που γίνονται σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης. Ο κ. Παυλής τόνισε ότι ο Δήμος παρεμβαίνει και προχωρά σε εργασίες όχι μόνο στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Τρίπολης και των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης.



Παρεμβάσεις αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθούν και στο χώρο του γηπέδου Φιλικών, με τις εργασίες εκεί ήδη να βρίσκονται εδώ και μέρες σε εξέλιξη, με τη δημιουργία κερκίδων αλλά και άλλων παρεμβάσεων στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια.
Παράλληλα ο κ. Παυλής τόνισε ότι θα γίνουν παρεμβάσεις και στο γήπεδο του Παναρκαδικού, προκειμένου το γήπεδο να προετοιμαστεί για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και της συμμετοχής της ομάδας του «τριφυλλιού» σ’ αυτό. Παρεμβάσεις αναφορικά με το γήπεδο του Παναρκαδικού αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου!
Ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε ότι το επόμενο βήμα του Δήμου είναι η ουσιαστική παρέμβαση και στις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης. Τόνισε ότι εκεί υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και πολλοί που ασχολούνται με τις εγκαταστάσεις τα γνωρίζουν, ώστε κι εκεί να γίνει εφικτή η βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου.

Προηγούμενο άρθροΠρόεδρος ΚΕΔΗΤ Α.Τσούκας: Είμαι νόμιμος. Θα κάνω μηνύσεις (vid)
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Αυγούστου με μουσική εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας (vid)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5