Οι τυχεροί των διαρκείας Αστέρα – Παναρκαδικού

Ολοκληρώθηκαν οι δύο διαγωνισμοί της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 που ανέδειξαν, κατόπιν κλήρωσης, τους τυχερούς ακροατές του σταθμού, για τα εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης και του Παναρκαδικού, αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

 
Για ακόμα μία φορά, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και τα μηνύματα που λάβαμε ήταν από κάθε ηλικιακή κατηγορία, δείχνοντας τη δυναμική του Δημοτικού Ραδιοφώνου, όλα αυτά τα χρόνια.
 
Οι δύο τυχερές νικήτριες των δύο εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα, είναι η Φωτεινή Κληρονόμου και η Σταυρούλα Ψιμούλη. Τα εισιτήριά τους παρέλαβαν από τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Δημήτρη Λουκά.
 
Όσον αφορά τους τυχερούς ακροατές των δύο εισιτηρίων διαρκείας του Παναρκαδικού, αυτοί ήταν ο Γιάννης Γαλιώτος και η Μαρία Κοζιώκα. Τα εισιτήριά τους παρέλαβαν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο.
 
Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στείλατε τα μηνύματά σας για να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς του σταθμού μας και ελπίζουμε την επόμενη φορά να είστε εσείς οι τυχεροί!
 
Μείνετε συντονισμένοι…



Προηγούμενο άρθροΕκπρόσωποι των κομμάτων στη ΔΡΤ 91,5 για τις εκλογές (ήχος)
Επόμενο άρθροΤο σήριαλ με τον οδικό άξονα Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα