Επίσημη «πρώτη» για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης! (vids, ph)

Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος
Το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Playtime ξεκίνησε προετοιμασία η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης εν’ όψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 18:00 και παρουσία έδωσαν όλες οι παίκτριες που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, καθώς και το προπονητικό τιμ με τον πρόεδρο της ομάδας.

 
Τα νέα δεδομένα είναι διαφορετικά, η κατηγορία υψηλότερη και κατά συνέπεια η χρονιά που ξεκινάει πιο δύσκολη για τα κορίτσια του Άρη. Ωστόσο φάνηκε από την πρώτη συνάντηση ότι υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά, προκειμένου ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος να πετύχει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σταδιακά όλες οι αθλήτριες του συλλόγου βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του playtime στις 18:00, παρέλαβαν τις προπονητικές εμφανίσεις της ομάδας και λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας η οποία διήρκησε κάτι περισσότερο από 45λεπτα. Παρουσία έδωσε ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Καζαντζίδης, καθώς επίσης ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Τζόρβας, οι οποίοι και μίλησαν στις αθλήτριες για τη νέα χρονιά που ξεκινάει. Η χρονιά θα είναι απαιτητική και οι άνθρωποι του συλλόγου μίλησαν για τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό της προετοιμασίας με τις κοπέλες, προκειμένου όλοι στην ομάδα να αντεπεξέλθουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό.
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι αλήθεια ότι έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αυτό είναι γεγονός που θα πρέπει να διατηρηθεί από όλους και στη συνέχεια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στην πρώτη συγκέντρωση παρουσία έδωσαν και δύο νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τις Νένα Φλώρου και Γιάννα Λαζανά οι οποίες ήρθαν να ενισχύσουν τον φετινό Άρη, έχοντας εμπειρία από την Α’ και Β’ Εθνική κατηγορία όπου έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν!



aris_01.jpg

aris_02.jpg

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η προετοιμασία στον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η χρονιά για τις ακαδημίες του ΣΕΦΑ Αρκαδικού
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5