Γρηγοράκος στη ΔΡΤ 91,5: Στόχος του ΠΑΣΟΚ η διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος (ήχος)

«Η ουσία  της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ σ’ αυτές τις εκλογές βρίσκεται στην αλήθεια», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στη Δ.Ρ.Τ 91,5 και στην εκπομπή «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ», ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

 
Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι η χώρα το βράδυ των εκλογών θα παραδοθεί όρθια στην επόμενη κυβέρνηση, εξαιτίας των αποφάσεων ευθύνης που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο της συγκυβέρνησης και διακυβέρνησης με την Ν.Δ. και οι οποίες τελικά είχαν ως αποτέλεσμα να διαμελιστεί, να κατακρεουργηθεί και να θυσιαστεί – όπως ισχυρίστηκε – μια ολόκληρη Κοινοβουλευτική Ομάδα 165 βουλευτών. Ωστόσο και σε κάθε περίπτωση, τόνισε, σκοπός της παράταξης ήταν και είναι η διασφάλιση του  Εθνικού συμφέροντος. 
 
Ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε να εξάρει το έργο και την προσφορά του Περιφερειακού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, κάνοντας ιδιαίτερη μάλιστα αναφορά και ευχαριστώντας δημόσια το Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Δημήτρη Χρυσό, για το ήθος, την επαγγελματική επάρκεια, αλλά και σημαντική συνεισφορά του στη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Κέντρου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Κατάστησε δε σαφές, ότι θα εξασφαλιστεί θέση γιατρού για τη λειτουργία του Κέντρου και ότι δόθηκε και παράταση στις συμβάσεις των επικουρικών γιατρών, ενώ εξέφρασε το όραμά του για ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με νέες προδιαγραφές ποιότητας. 
 
Ο Υπουργός και  Υποψήφιος  για μια ακόμη φορά βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ κατέληξε λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει την επομένη των εκλογών και πάλι την έννοια της σταθερότητας στην Ελλάδα.
 
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λεωνίδα Γρηγοράκου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5:



Προηγούμενο άρθροΣε χωριά της Κυνουρίας ο Κώστας Βλάσης
Επόμενο άρθροΤα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5