Εύη Τατούλη:”Απουσιάζει από την Κυβέρνηση ο αναπτυξιακός σχεδιασμός” (vid)

Ακόμα και το ΕΣΠΑ έχει “παγώσει” και στην αγορά δεν κυκλοφορεί ούτε ένα ευρώ

«Απουσιάζει από την Κυβέρνηση ένα αναπτυξιακό σχέδιο και κανείς δεν ξέρει πιο θα είναι το αύριο της μετασυμφωνιακής Ελλάδας. Όλο αυτό το διάστημα ακούμε τον Βαρουφάκη να μιλά και όχι τον Σταθάκη. Ακόμα και το ΕΣΠΑ το μόνο χρηματοδοτικό εργαλείο που υπάρχει στη χώρα έχει «παγώσει» και στην αγορά δεν κυκλοφορεί ούτε ένα ευρώ». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην εκπομπή LIVE U και στην Πόπη Τσαπανίδου, το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου,η Πολιτευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Εύη Τατούλη.



Στην σύντομη παρέμβασή της αναφέρθηκε στις αντιφατικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το θέμα της συμφωνίας και μίλησε για συναισθηματοποίηση από πλευράς Βαρουφάκη και Κυβέρνησης της πολιτικής ζωής και χαρακτήρισε «καταστροφή» την παράταση του μνημονίου.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και την πιθανή αλλαγή της, εξήγησε πως «αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες αλλά όσους έχουν πολιτικές φιλοδοξίες» και ανέφερε πως εκείνο που απαιτείται είναι η ζύμωση μέσα στην κεντροδεξιά και η άρθρωση και πάλι σωστού αντιπολιτευτικού λόγου.
Δείτε τη συνέντευξη της κας. Τατούλη στο βίντεο.

Προηγούμενο άρθροΝα λειτουργήσει ως ΔΙΕΚ η Σχολή νοσοκόμων της Τρίπολης ζητά ο Τατούλης
Επόμενο άρθροΣτη δημοσιότητα φωτογραφίες σχετικές με τη σύλληψη καταζητούμενων στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου