Κωνσταντινόπουλος στη ΔΡΤ 91,5: «Είμαστε όλοι πολίτες που θα αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας» (vid, ήχος)

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή  «Ο παλμός των γεγονότων», φιλοξενήθηκε την Παρασκευή το πρωί, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και μίλησε στους δημοσιογράφους Μηνά Αρτόπουλο και Δημ. Μανιατάκο, για το επικείμενο δημοψήφισμα.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε «σημαντικό γεγονός» το δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα του οποίου, όπως σημείωσε, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας. Παράλληλα, συνέστησε μεγάλη προσοχή για το πώς θα πορευτούμε το επόμενο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας τους διχασμούς, οι οποίοι, είπε, έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη χώρα και την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος, όπως ανέφερε, είτε υπερισχύσει το «ναι», είτε το «όχι», αυτοί που θα μείνουν στην Ελλάδα, «θα πρέπει να ζήσουν μαζί».
«Είμαστε όλοι πολίτες που θα αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «μας παίζει το μεγαλύτερο παιχνίδι» και σημειώνοντας: «Τρίβει τα χέρια του στη Γερμανία…Στηρίζει το “ναι”, αλλά κατά βάθος θέλει να βγει το “όχι”, για να υλοποιήσει το μέγάλο του σχέδιο…».
Δείτε απόσπασμα της εκπομπής σε βίντεο και ακούστε την ολόκληρη σε ήχο:
 



Προηγούμενο άρθροΟ Ανδ. Λυκουρέντζος στη ΔΡΤ 91,5 για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα (vid, ήχος)
Επόμενο άρθροΥπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα ο Γ. Παπαηλιού – Τί είπε στη ΔΡΤ 91,5 (ήχος)
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5