Έρχεται η Γεννηματά στην Τρίπολη:Το ΠΑΣΟΚ η μόνη υπεύθυνη και σοβαρή πολιτική δύναμη (vid)

Κάλεσμα προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όλους τους πολίτες της Αρκαδίας να ακούσουν το ΠΑΣΟΚ και να μην το λιθοβολούν, γιατί όλα αυτά τα χρόνια είναι η μόνη υπεύθυνη και σοβαρή πολιτική δύναμη της χώρας, απηύθυνε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Παναγιώτης  Καστανός.

Το κάλεσμα έγινε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Αυγούστου, στα γραφεία του κόμματος στην Τρίπολη, για να ενημερώσει για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδική Πρωτεύουσα με ομιλήτρια την ίδια την Πρόεδρο του κινήματος Φώφη Γεννηματά.
Η κεντρική εκδήλωση του κόμματος θα γίνει την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.
Ο κ.Καστανός ανέφερε μεταξύ άλλων πως το ΠΑΣΟΚ είπε τα πράγματα με το όνομά τους ενώ όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις ακολουθούν τα λεγόμενά του κόμματος τους ενώ υλοποιούν ρυθμίσεις μέσω των νόμων που είτε είχε ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ μόνο του είτε είχε ψηφίσει μαζί με τη Νέα Δημοκρατία.
Παραδέχθηκε πως οι πολίτες τους έχουν, δυστυχώς, γυρίσει τις πλάτες και γιαυτό τους κάλεσε να σκεφτούν ήρεμα, με υπευθυνότητα, νηφαλιότητα και σοβαρότητα πριν ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου και να μετρήσουν τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είπε ξεκάθαρα στους πολίτες, από την αρχή της κρίσης, τι πρέπει να γίνει.
Σχολιάζοντας την συμπόρευση με την Δημοκρατική Αριστερά-ΔΗΜΑΡ- σημείωσε πως καλό θα ήταν να υπάρχει ευρύτερη συνεννόηση του χώρου της Κεντροαριστεράς, κάτι που δεν επετεύχθη προς το παρόν και υπάρχει συνεργασία μόνο με τη ΔΗΜΑΡ.
Τέλος κάλεσε τους Αρκάδες ξεχωριστά να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν ταιριάζει στην Πρωτεύουσα του Μοριά να εκλέξει βουλευτή η Χρυσή Αυγή.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Καστανού στο βίντεο.
Ε.Τ.



Προηγούμενο άρθροΕύη Τατούλη:Μονόδρομος οι εκλογές! Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και διέσυρε τη χώρα(vid)
Επόμενο άρθροΔήλωση Γραμματέα ΑΝ.ΕΛ Γιάννη Μοίρα