Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία με συνάντηση στο ΕΚΑ (vid, ph)

Το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας είναι ακέραιο- Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από την Κεντρική Επιτροπή
Με μία συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό. Σκοπός της συνάντησης ο ορισμός προεκλογικής επιτροπής και η κατάθεση υποψηφιοτήτων οι οποίες θα σταλούν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα κάνει την τελική επιλογή.

Στην συνάντηση παρών ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Πέτρος Καραγιώργος ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η χώρα πάει σε εκλογές γιατί δεν υπήρχε η δεδηλωμένη και στόχος είναι η αυτοδυναμία. Μάλιστα υπεραμύνθηκε του μέχρι τώρα έργου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τόνισε πως «έχουμε λύσει κάποια προβλήματα και είμαστε αισιόδοξοι πως ο Ελληνικός λαός θα το αναγνωρίσει» και συνέχισε λέγοντας πως ήμασταν ρεαλιστές, έστω και αν είχαμε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις. Το σίγουρο είναι πως ήμασταν ειλικρινείς και ό,τι είχαμε υποσχεθεί δεν το είχαμε πράξει για ορίζοντα 6 μηνών αλλά για ορίζοντα 4ετίας η οποία είναι μπροστά μας αν ο Ελληνικός λαός μας τιμήσει και πάλι.
Για την αποχώρηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να κάνει σχόλιο παρά μόνο είπε πως «η ζωή δείχνει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο».
Από τη δική του πλευρά ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Αρκαδία Βασίλης Τσίρμπας σημείωσε πως «το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ, το κεφάλαιο Αλέξης Τσίπρας είναι ακέραιο, και δεν μπορεί να χρεωθεί ό,τι έγινε τα 40 προηγούμενα χρόνια στην χώρα. Η συμφωνία ήταν δύσκολη και έγινε με το πιστόλι στον κρόταφο. Αυτό που ζητάμε από τον Ελληνικό Λαό στις εκλογές είναι αν συμφωνεί ή όχι με ό,τι πράξαμε».
Για την Αριστερά που πρέπει να συνεχίσει να κυβερνά μίλησε και το ιστορικό μέλος του κόμματος στην Αρκαδία Κώστας Γιαλής.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις των κ.Τσίρμπα, Καραγιώργου και Γιαλή.
Ε.Τ.



Προηγούμενο άρθροἩ Ἱστορία ἐπαναλαμβάνεται… Προφητικές τομές στήν σύγχρονη ἐποχή
Επόμενο άρθροΤαξίδι-επιστροφή του Πλωτού Μουσείου Νεράιδα στο λιμάνι της Πλάκας Λεωνιδίου