Γόντικας:Εγκληματικές οι ευθύνες Κυβέρνησης-Περιφέρειας-Δήμου για την εγκατάλειψη της Γορτυνίας (vid)

Για πλήρη εγκατάλειψη της Γορτυνίας έκανε λόγο ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Αρκαδίας, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος στην Αρκαδία. 
Ο κ. Γόντικας  μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, έτσι όπως τους τα μετέφεραν στη διάρκεια της περιοδείας τους στα χωριά της Γορτυνίας, οι ίδιοι οι κάτοικοι, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στα σοβαρά προβλήματα που έχει το οδικό δίκτυο της Γορτυνίας.

Ως παράδειγμα μάλιστα ανέφερε το δρόμο προς την Αετορράχη που έχει δημοπρατηθεί εδώ και δύο χρόνια και ο εργολάβος δεν έχει εγκατασταθεί.
Επεσήμανε ακόμα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των κέντρων υγείας, που υπάρχουν μόνο για να συνταγογραφούν, και καταλόγισε «εγκληματικές ευθύνες» τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Περιφέρεια και στο δήμο.
Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου γιατί είναι το μόνο, όπως είπε, που μίλησε αληθινά στον κόσμο και χαρακτηριστικά σημείωσε πως «τους είδαμε όλους, ο λαός πρέπει να κάνει το βήμα και να στηρίξει το ΚΚΕ».
Τέλος απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση της ΚΝΕ που θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ στην Τρίπολη, εκδήλωση που συμπίπτει και με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αρκαδία. Μία εκδήλωση που θα έχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και έκθεση με φωτογραφίες και υλικό από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου της Τρίπολης.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Γόντικα στο βίντεο.
Ε.Τ.



Προηγούμενο άρθροΤο σήριαλ με τον οδικό άξονα Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η προετοιμασία στον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης