Πρώτη οργανωτική συνάντηση για το κόμμα του Λαφαζάνη στην Αρκαδία (vid)

Η έξοδος από την ευρωζώνη δεν είναι καταστροφή για τη χώρα όπως την παρουσιάζουν τα μνημονιακά κόμματα

Οι υποψηφιότητες θα αποφασιστούν από την τοπική οργάνωση του κόμματος 



Η πρώτη οργανωτική συνάντηση για το κόμμα του Λαφαζάνη «Λαϊκή Ενότητα» στην Αρκαδία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Παρών ήταν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αττικής- στέλεχος της “Λαϊκής Ενότητας” Παναγιώτης Αθανασιάδης,ο οποίος μίλησε στα ΜΜΕ για τις θέσεις του νέου κόμματος.

Επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «παρά τις προσπάθειες που γίνονται για την περιθωριοποίηση του κόμματος του Λαφαζάνη, τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ενθαρρυντικά και είμαστε αισιόδοξοι πως το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι καλό για εμάς».
Σημείωσε όσον αφορά τις υποψηφιότητες πως τον πρώτο λόγο θα τον έχει η τοπική επιτροπή πρωτοβουλίας της Λαϊκής Ενότητας στην Αρκαδία και αντίστοιχα σε κάθε άλλη περιοχή και επεσήμανε πως για αυτούς τα πράγματα είναι βαθύτατα πολιτικά και θα αντιπαρατεθούν με πολιτικούς όρους με όλα τα κόμματα και δεν υπάρχει εμφύλια αντιπαράθεση με το ΣΥΡΙΖΑ.
Διευκρίνισε πως το κόμμα του Λαφαζάνη όταν λέει όχι το εννοεί και αυτό το απέδειξε με τη στάση που κράτησε στις ψηφοφορίες στη Βουλή και ανακοίνωσε πως σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας.
Εξήγησε πως δεν υπάρχει φετίχ με το νόμισμα και μία έξοδος από την ευρωζώνη δεν είναι καθόλου καταστροφική όπως θέλουν να πείσουν τα άλλα κόμματα αλλά αναγκαία συνθήκη για την κατάργηση των μνημονίων και την ανάπτυξη της χώρας.
Τέλος σημείωσε πως δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τα μνημονιακά κόμματα.
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Αθανασιάδη, ενώ να σημειώσουμε πως δεν επετράπη στους δημοσιογράφους να πάρουν φωτογραφίες από τη σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθροΊδρυση ανεξάρτητου αναπτυξιακού συλλόγου Πραστού Κυνουρίας
Επόμενο άρθροΜέ τά χείλη μέ τιμᾶτε ἀλλά ἡ καρδιά σας ἀπέχει μακράν…