Νικολέτα Κωνσταντινίδου: Τι έχει μείνει από εμάς – Πρώτη μετάδοση

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ «ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ»
 
Μουσική: Νίκος Τερζής
Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια

 
Ακόμα μια αποκλειστικότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5…
παίζει δυνατά από την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου!
 
Μείνετε συντονισμένοι στον… Σταθμό της Πόλης!
 



ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
Η Νικολέτα ξεκινώντας από παιδί ακόμα φάνηκε να αγαπάει το τραγούδι. Από την πολύ μικρή ηλικία των 3 ετών οι γονείς της πρώτοι είδαν αυτή την αγάπη της για το τραγούδι και την προέτρεψαν να ξεκινήσει τα μαθήματα πιάνου, χορού και ορθοφωνίας. Έτσι αρκετά αργότερα και μετά από πολύ προετοιμασία, την περίοδο που πήγαινε σχολείο δούλεψε μόνο την καλοκαιρινή σεζόν σε ένα μαγαζί στην Καβάλα γιατί έδινε πανελλήνιες. Εκεί όμως την είδε ένας άνθρωπος που του άρεσε η δουλεία της και την πρότεινε στον Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης Καρράς έκανε οντισιόν στο Χωριό της Ειρήνης στην Θεσσαλονίκη για δύο μέρες και είχε την τύχη να την διαλέξει ανάμεσα σε τόσους πολλούς καλλιτέχνες. Έτσι έγινε και το ξεκίνημα της. Δούλεψε τρεις σεζόν με τον Β. Καρρά.
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Β. Καρά, Α. Δημητρίου, Γ. Λεμπέση, Π. Ζήνα, Ε.Παπαρίζου, Ν. Κουρκούλης, Βαλάντης, Θ. Αδαμαντίδης, Ζ. Μελάς, Χ.Μενιδιάτης, Πάολα, Ν. Οικονομόπουλος, Γ. Γιασεμής, Αμαρυλλίς, Φ. Νικολάου, Ν. Μακρόπουλος, Θάνος Πετρέλης,Σ. Γονίδης,Γιάννης Τάσσιος, Γιώργος Τσαλίκης κτλ.
 
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Η πρώτη της δουλειά είναι ως συμμετοχή στο διπλό cd του Valentino που λέγεται ‘ Σουξέ winter mix 2008 by Valentino’ Που περιέχει αποκλειστικά το ‘ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ’ την οποία διασκευή έχουν κάνει ο Valentino & ο Χριστόδουλος Σιγανός. Το 2010 κυκλοφόρησε cd sigle με τίτλο ” Πρώτη Φορά” στη Alpha Records με 5 τραγούδια.. 1) Πρώτη Φορά Στίχοι: Sonia Μουσική: Τάσος Σούρμπας 2) Γιορτάζω Στίχοι : Αντώνης Παππάς, Μουσική :Μάριος Ψiμόπουλος 3) Υπονοούμενα Στίχοι: Τάσος Βουγιατζής Μουσική :Μάριος Ψiμόπουλος 4) Εσύ και εγώ Στίχοι και μουσική : Φίλιππος Νικολάου + 5) Τώρα μου μιλάει Remix by Valentino & ο Χριστόδουλος Σιγανός Έκανε και το πρώτο της Video Clip του τραγουδιού ”Πρώτη Φορά” με σκηνοθέτη τον Μανόλη Τζιράκη… 
 
Το 2015 κυκλοφορεί το νέο τραγούδι ”Τι έχει μείνει από εμάς” σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική Νίκου Τερζή. Το οποίο είναι το promo του νέου της άλμπουμ με Τίτλο «Φεύγω Μπροστά» σε παραγωγή της Otherstage Entertaiment.

Προηγούμενο άρθροΣάλος στο ΠΣ Πελ/σου από τη φράση του Γόντικα για “εξαγορά συνειδήσεων” (vid)
Επόμενο άρθροΙκανοποίηση στη Μεγαλόπολη για την ένταξη της επέκτασης της τηλεθέρμανσης στο ΕΣΠΑ (vid, ph)