Πολυπλατινένιος ο Νίκος Οικονομόπουλος

Το νέο άλμπουμ του Νίκου Οικονομόπουλου, με τίτλο «ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ» σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αγαπήθηκε από τον κόσμο, και έγινε πολυπλατινένιο.

 
Την επιτυχία αυτή και την αγάπη του κόσμου, γιόρτασε χθες ο Νίκος Οικονομόπουλος  μαζί με την εταιρεία του Minos Emi,  τους συνεργάτες του, φίλους του καλλιτέχνες, τους συντελεστές του δίσκου και ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM, που τον στήριξε από το πρώτο του single, στο κατάμεστο ROCK n ROLL, στο Κολωνάκι.
Το καλωσόρισμα έκανε η παραγωγός του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM, Ελένη Καρποντίνη . Στη συνέχεια η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos Emi Μαργαρίτα Μάτσα τόνισε πως  «Όταν πριν από 5 χρόνια καλωσορίσαμε τον Νίκο Οικονομόπουλο στην εταιρία, σκεφτόμουν ότι ο Νίκος είναι καλλιτέχνης που μπορεί να κάνει και μεγάλη και μεγάλης διάρκειας καριέρα.
 
oikonomopoulos_matsa_drt915.jpg
 
Μετά λοιπόν από 5 χρόνια συνεργασίας , αισθάνομαι όχι απλώς δικαιωμένη αλλά περήφανη. Ο Νίκος διαγράφει χρόνο με τον χρόνο μια συνεχόμενα ανοδική πορεία …Και το κυριότερο  χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα της δουλειάς του, και πάνω απ’ όλα με την ίδια σεμνότητα και το ίδιο ήθος που είχε όταν τον πρωτογνώρισα.
 
Συνεχίζω να πιστεύω – σημερα-  ότι ο Νίκος δεν είναι ούτε καν στη μέση της διαδρομής του, γιατί είμαι σίγουρη πια για το τι έχει να δώσει».
 
Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε την εταιρεία του, τους συνεργάτες του και κυρίως τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει.
 
Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM Χρήστος Τσιαπανίτης  δήλωσε πως είναι μεγάλη του τιμή και χαρά να συνεργάζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο, έναν από τους μεγαλύτερους  Έλληνες καλλιτέχνες.
 oikonomopoulos_syntelestes_drt915.jpg
 
Τα τραγούδια στο άλμπουμ «Για χίλιους λόγους» υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί : Χριστόφορος Γερμενής, Πάνος Καπίρης, Δημήτρης Χάρμας, Νίκος Δουλάμης, Ιορδάνης Παύλου, Christian Δουλάμης, Παναγιώτης Ραφαήλ, τη μουσική και Βασίλης Γιαννόπουλος, Ελένη Γιαννατσούλια, Αγγελική Μακρυνιώτη, Νίκος Δουλάμης, Μαρίτα Ρόσση τους στίχους.
 
Με την παρουσία τους τον τίμησαν ακόμα η Δέσποινα Βανδή, η Αγγελική Ηλιάδη, η Demy, οι Boys and Noise, o Λευτέρης Κιντάτος, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος , η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και πολλοί άλλοι.
 
Μετά την απονομή, ακολούθησε «ξέφρενο» πάρτυ , που θα μείνει αξέχαστο σε όσους παρευρέθηκαν.
 



Προηγούμενο άρθροΟι αποφάσεις της συνεδρίασης της ΠΕΔ Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΣτο πλευρό των οδηγών ταξί της Τρίπολης ο Ανδρέας Λυκουρέντζος