Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ταξίδι ξεκινάει – Πρώτη μετάδοση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ»
 
Μουσική: Παναγιώτης Μπρακούλιας
Στίχοι: Λευτέρης Κιντάτος

 
Ακόμα μια αποκλειστικότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5…
παίζει δυνατά από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου!
 
Μείνετε συντονισμένοι στον… Σταθμό της Πόλης!
 
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ  «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ» 
 
Στίχοι: Λευτέρης Κιντάτος
Moυσική: Παναγιώτης Μπρακούλιας
 
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έλειψε, αλλά τώρα επιστρέφει με ένα single διαφορετικό απ’ οτιδήποτε είχε τραγουδήσει μέχρι τώρα!
 
Ο αγαπημένος νεαρός λαϊκός τραγουδιστής που μέσα από μόλις τρεις δίσκους μας έχει χαρίσει δεκάδες μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Παιδί Γενναίο», «Ποτέ Ξανά», «Δεύτερη Φορά», «Μάλλον Κάτι Ξέρω», «Πάρε Με Αγκαλιά» και πολλές άλλες, κι αφού έκανε ένα διάλειμμα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, επιστρέφει τώρα με ένα τραγούδι-έκπληξη.
 
Το «Το Ταξίδι Ξεκινάει», σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, είναι ένα λαϊκό τραγούδι με στοιχεία νησιώτικα, μια διαφορετική επιλογή που μόνο ένας νεαρός και τολμηρός τραγουδιστής θα μπορούσε να αναλάβει, δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο, αφού πρώτα έχει επιτυχημένα συνεργαστεί στο παρελθόν με γνώριμους στο ύφος δημιουργούς όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου, οι Βασίλης Γαβριηλίδης και Θάνος Παπανικολάου.
 
Το «Το Ταξίδι Ξεκινάει» είναι το πρώτο νέο single του Κωνσταντίνου Αργυρού (μετά τον τελευταίο δίσκο ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ) και κυκλοφορεί  από την Cobalt Music.



Προηγούμενο άρθροΈργα υποδομής από τη ΔΕΥΑΤ στο ΔΑΚ Τρίπολης (vid)
Επόμενο άρθροΛαϊκή Ενότητα:Όπλο μαζικής εξόντωσης συνταξιούχων το πόρισμα για την κοινωνική ασφάλιση