Δείτε το video clip του Χρήστου Μενιδιάτη που γυρίστηκε στην Αρκαδία!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ»
 
Μουσική – Στίχοι: Θοδωρής Κοτονιάς 

 
Ο Χρήστος Μενιδιάτης κάνει την έκπληξη και διασκευάζει τη μεγάλη επιτυχία «Τα Κλειδιά» σε μουσική και στίχους Θοδωρή Κοτονιά. 
 
Τα εντυπωσιακά και ιδιαίτερα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο χωριό της συζύγου του, τον Κάνδαλο Αρκαδίας με την συμμετοχή των κατοίκων του χωριού, ενώ την σκηνοθεσία έκανε ο Jako.
 
Το κόνσεπτ του σεναρίου παραπέμπει στα τέλη της δεκαετείας του ’50 αρχές της δεκαετείας του ’60 , με τον Χρήστο να ακολουθεί  πιστά το ύφος και την αισθητική εκείνης της εποχής, ενώ ένα  πολύ ιδιαίτερο χρώμα δίνουν οι κάτοικοι του χωριού με την συμμετοχή τους στα γυρίσματα.



Το αγαπημένο τραγούδι που αγγίζει με τη μελωδία και τις λέξεις του όποιον το ακούει, έρχεται σε μία νέα εκδοχή. Με την χαρακτηριστική φωνή του Χρήστου Μενιδιάτη το τραγούδι «Τα Κλειδιά», παίρνει μια άλλη μορφή και είναι έτοιμο να αγγίξει ακόμα περισσότερους ακροατές. 
 
Ένα τραγούδι τόσο «βαθύ» και «δυνατό» δεν μπορεί παρά να επανέρχεται για να αγγίξει ένα νέο κοινό, με ένα καινούριο συναίσθημα, που προσθέτει με τη φωνή του ο Χρήστος Μενιδιάτης. 
 
Το τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη «Τα Κλειδιά» σε μουσική και στίχους του Θοδωρή Κοτονιά κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Προηγούμενο άρθροΥποβολή δηλώσεων για άδειες φύτευσης ποικιλιών αμπέλου
Επόμενο άρθροΠρόστιμο στο Δήμο Τρίπολης για το χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση