Πώς σχολιάζει τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο υποψήφιος για τη θέση του Συμπαραστάτη

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την ένταση που δημιουργήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο υποψήφιος για τη θέση του Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γεώργιος Αρ. Μπουλούκος δήλωσε: «Θεωρώ ότι ο θεσμός του ΄΄Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης΄΄ είναι ιδιαίτερα σημαντικός και συμβάλλει στη βελτίωση των σχέσεων της Διοίκησης με τον Πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό υπηρέτησα τη νεοσύστατη και καινοτόμο για την ελληνική πραγματικότητα δομή, εγκαινιάζοντας και χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πολίτη της Πελοποννήσου και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην αμεσότερη και ταχύτερη λειτουργία τους και στην αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας. Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου προς το Περιφερειακό Συμβούλιο στη χθεσινή συνεδρίασή του, ως προβλέπεται από το Νόμο, ώστε να συνεχιστεί και να εμπεδωθεί η προσπάθεια που ξεκίνησα κατά την προηγούμενη θητεία μου, εκθέτοντας και παρουσιάζοντας το καταγεγραμμένο και ουσιαστικό έργο που επιτελέστηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Περιφερειακό Συμβούλιο, που ανταποκρίθηκε θετικά δίνοντας τη συντριπτικά αυξημένη πλειοψηφία των 30 ψήφων σε σύνολο 44 ψηφισάντων.
Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό μου από ελάχιστους συμβούλους της αντιπολίτευσης, οι οποίοι θέλησαν και προσπάθησαν με αυξημένη εμπάθεια να θίξουν την προσωπική και την επαγγελματική μου διαδρομή, χωρίς να εισφέρουν καμία άποψη ή πρόταση στη συζήτηση για τον εν λόγω θεσμό, θέλω μόνο να τονίσω ότι είναι λυπηρό στη σημερινή εποχή να πιστεύουν κάποιοι ότι μπορούν με συκοφαντίες και προσωπικές ύβρεις να υπερασπίζονται μικροπολιτικές σκοπιμότητες και διχαστικές παθογένειες, που τίποτα θετικό δεν έχουν να προσφέρουν στη σημερινή κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας. Κατά την άποψή μου, το μόνο που κατάφεραν είναι να αποκαλύψουν για άλλη μία φορά ότι έχουν ταυτίσει την πολιτική και κοινωνική υπόστασή τους με την κομματική τους ταυτότητα.»



Προηγούμενο άρθροΕκλογές στο ΓΕΩΤΕΕ- Κάλπες στις κατά τόπους διευθύνσεις αγροτικής οικονομίας
Επόμενο άρθρο100 τόνοι απορριμμάτων μαζεύτηκαν σήμερα από την Τρίπολη