Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει τις σκυταλοδρομίες αλληλεγγύης στην Καλαμάτα (ph)

Φόρεσαν τα αθλητικά τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μεσσηνίας και έτρεξαν για τη στήριξη του ΚΕΦΙΑΠ
Όλη η Καλαμάτα έγινε μία αγκαλιά, πήρε τη σκυτάλη και έστειλε ηχηρό μήνυμα στον εναρκτήριο αγώνα των Βίκος Street Relays για το 2015. Σε μία ηλιόλουστη μέρα, η πανέμορφη παραλία της Καλαμάτας πλημμύρισε από χιλιάδες πολίτες μικρούς και μεγάλους, που άνοιξαν το πρόγραμμα των αγώνων σκυταλοδρομιών για το 2015 ενισχύοντας τον κοινωνικό σκοπό του αγώνα με αποδέκτη το ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης).

Την πρώτη μέρα της Άνοιξης, την ημέρα που γιορτάζεται η Ορθοδοξία, στην παραλία της πόλης, μπροστά από το Elite City Resort, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και στήριξε το έργο του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Καλαμάτας. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ήταν αυτός που έδωσε την εκκίνηση, οι Καλαματιανοί, μεταξύ αυτών και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μεσσηνίας, φόρεσαν τα αθλητικά τους και απόλαυσαν τον πρωτότυπο αγώνα που μεταφέρει μηνύματα ενότητας, φιλίας, συνεργασίας, αλληλεγγύης.
Ήταν ένας αγώνας γιορτή, υπό τους ήχους της μουσικής, επί τρείς ώρες, νήπια, παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, αλλά και άτομα με κινητικά προβλήματα, φορώντας ένα όμορφο χαμόγελο απόλαυσαν μοναδικές στιγμές και έστειλαν το μήνυμα ότι στον αθλητισμό δεν γίνονται διακρίσεις. Λαμπερή ήταν όμως και η παρουσία διακεκριμένων αθλητών και προσωπικοτήτων, με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών να παίρνει τη σκυτάλη και να ενισχύει τον αγώνα που γίνεται για το ΚΕΦΙΑΠ.
Στη μία φωτογραφία οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Μεσσηνίας που φορούν μπλουζάκια της Μυθικής Πελοποννήσου και στην άλλη φωτογραφία μαζί τους και ο Περιφρειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.



Προηγούμενο άρθροΝέα διαμαρτυρία για τα σκουπίδια στην Τρίπολη-Ένταση έξω από την Περιφ.Πελ/σου (vid, ph)
Επόμενο άρθροΟ Σπύρος Χαριτάτος στον «αέρα» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης! (ήχος, vid)