Η ενημέρωση για τα σκουπίδια της Τρίπολης προκάλεσε κόντρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο (vid)

Τη Δευτέρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο ανάδοχος όσον αφορά το διαγωνισμό που τρέχει η Περιφέρεια για την μεταφορά των σκουπίδιων της Αρκαδικής Πρωτεύουσας

Αναλυτική ενημέρωση ζήτησε μέσω του κ. Γαβρήλου η μείζονα μειοψηφία … Επιτέλους ενημερώστε μας είπε στην κα. Νικολάκου για την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Τρίπολης



Μην κάνετε τον επαναστάτη χωρίς αιτία, η απάντηση της κας. Νικολάκου

Για την σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και την πορεία της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου για τη μεταφορά των απορριμμάτων της Τρίπολης, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Τρίπολης, θέλησε να ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής 27 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Επιτροπής και Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου. Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα εγκρίθηκε το πρακτικό της διαπράγματευσης και της διαγωνιστικής διαδικασίας και απομένει πλέον μία συνεδρίαση για να αναδειχθεί ανάδοχος. Η κα. Νικολάκου τόνισε πως έχει γίνει ενδελεχής έλεγχος των δικαιολογητικών της κοινοπραξίας που έχει δείξει ενδιαφέρον και έχουν καταλήξει στο ποσό των 78,70 ευρώ ανά τόνο για μεταφορά και διαχείριση των απορριμμάτων.

Η μείζονα μειοψηφία όμως δεν ικανοποιήθηκε από την ενημέρωση και μέσω του Περιφερειακού Συμβούλου Αργολίδας Γιώργου Γαβρήλου ζήτησε πλήρη ενημέρωση για την τύχη της Προγραμματικής Σύμβασης.

Η κα. Νικολάκου του απάντησε πως για να έχουν πλήρη ενημέρωση ας φέρουν το θέμα προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση και του επεσήμανε πως σκοπός της ήταν να ενημερώσει το σώμα και τους κατοίκους της πόλης για την εξέλιξη του διαγωνισμού και όχι να αντιπαρατεθεί με την μειοψηφία, κάτι που είναι δικός τους στόχος.

Ο κ. Γαβρήλος επανέλαβε πως θέλουν ενημέρωση και το κλίμα δυναμιτίστηκε αλλά ευτυχώς χωρίς μεγάλη διάρκεια…

Δείτε στο βίντεο τα όσα είπε η κα. Νικολάκου και την κόντρα που είχε με τον κ. Γαβρήλο.

Ε.Τ.

Προηγούμενο άρθροΠάνω από 20 πόντους το χαλάζι στην Αρκαδία- Κατολισθήσεις στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου (vid)
Επόμενο άρθροΚριτική Τατούλη κατά του Υπουργού Σπίρτζη για το δρόμο Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα (vid)